Redactia.ro
Home » Stil de viață » Florile pe care niciodată nu trebuie să le ai în casă dacă vrei să ai noroc. Mulți nu știu

Florile pe care niciodată nu trebuie să le ai în casă dacă vrei să ai noroc. Mulți nu știu

Florile care aduc ghinion în casă

Plantele sunt elemente esențiale ale decorului interior și nu numai, însă puțini sunt conștienți că anumite specii pot aduce energii negative și ghinion în locuință. Deși unele dintre aceste plante sunt frumoase din punct de vedere estetic și par inofensive, ele pot avea efecte neașteptate asupra atmosferei din casă.

Alegerea plantelor potrivite pentru locuință poate avea un impact semnificativ asupra atmosferei și energiei din casă. Iată care sunt acele plante cu energie negativă pe care ar trebui să le evităm!

Garoafele, leandrul sau hortensiile se află pe listă

Garoafele roșii, deși sunt cunoscute pentru frumusețea lor și mirosul îmbietor, sunt asociate cu funeraliile și doliul, atrăgând energii negative în locuință. La fel, calele sunt considerate a atrage necazuri și sunt chiar toxice, conținând oxalat de calciu. Cu flori frumoase și miros plăcut, leandrul este extrem de toxic și poate provoca decesul rapid dacă este ingerat. Specialiștii Feng Shui îl consideră aducător de ghinion.

Hortensiile necesită un mediu specific, fiind arbuști acidofili, iar specialiștii cred că pot induce singurătatea în locuință. Cu toate că sunt flori frumoase pe care toți și le doresc în casă, iată că acestea ar trebui să-și găsească loc doar în curțile voastre. Pe lângă ele se mai numără și altele în această situație.

Ar trebui ca florile moarte să fie imediat aruncate

Alte flori precum cactușii sau florile cu spini sunt asociate cu energiile negative și ghinionul, conform unor credințe populare. Este recomandat să le evităm în locuință pentru a menține o atmosferă pozitivă. De asemenea, păstrarea plantelor uscate sau moarte poate atrage energii negative și este adesea considerată un semn de nenoroc.

Plantele de bumbac sunt pe lista celor interzise, fiindcă boabele lor sunt considerate a putea sfâșia pielea. Plantele artificiale pot aduna, de asemenea, cantități mari de praf, fiind greu de întreținut. Sunt foarte frumoase și mulți le preferă în locul florilor naturale, fiind foarte ușor de îngrijit. Iată că ar trebui totuși eliminate din decorul vostru interior.

Evitând plantele cu energie negativă și optând pentru specii care aduc armonie și noroc, putem contribui la crearea unei atmosfere pozitive și benefice pentru toți locuitorii casei. Este important să fim conștienți de efectele pe care plantele le pot avea asupra noastră și să facem alegeri înțelepte atunci când ne împodobim spațiul de locuit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: