Redactia.ro
Home » Știri » Florin Busuioc, despre sfârșitul carierei sale: „Mi s-ar părea normal să sfârșesc ori pe scenă, ori pe podiumul de la «Vreme»”

Florin Busuioc, despre sfârșitul carierei sale: „Mi s-ar părea normal să sfârșesc ori pe scenă, ori pe podiumul de la «Vreme»”

Florin Busuioc este una dintre figurile emblematice ale trustului  PRO. Actor la bază, acesta și-a pus viața în slujba publicului pe care dorește să îl servească până la final. „Busu”, așa cum toată lumea îl știe, a vorbit, pentru cancan.ro, despre viața pe scena micului ecran.

Florin Busuioc, despre sfârșitul carierei sale: „Mi s-ar părea normal să sfârșesc ori pe scenă, ori pe podiumul de la «Vreme»”

Pe 6 noiembrie 2018, actorul a suferi un infarct chiar în timpul unui spectacol la Craiova. După primul atac de cord, au mai urmat alte două pentru vedeta de la Pro. Cu toate acestea, optimist din fire, „Busu” a depășit problemele de sănătate.

Acum pare să fie la fel de energic ca la începutul carierei pe sticlă. Însă, într-un scenariu imaginativ, prezentatorul de la meteo își „prevede” sfârșitul chiar în fața celor ce îl urmăresc deja de trei decenii.

„Suntem de mult pe Pro TV, eu n-am probleme cu pututul! Nu mi s-a luat niciodată, pentru că îmi place ce fac, este cea mai mare binecuvântare să faci ceva și să îți placă ce faci, să ai o meserie pe care să o iubești și cred că o să stau până la sfârșit, al meu! 

(N.r.- Sfârșitul va fi) ori în direct, ori pe scenă, deși de ce să le fac eu oamenilor această chestie, adică ce vină au oamenii încât să vadă o moarte în direct, dă-o încolo, nu e frumos! Dar, metaforic vorbind, mi s-ar părea normal să sfârșesc ori pe scenă, ori pe

podiumul de la «Vreme». N-am avut niciodată sentimentul că sunt o figură emblematică, că sunt ăla pe care nu îl poți da deoparte. Eu pot fi dat deoparte, fără niciun fel de problemă, numai că sunt prea bun în ce fac!” , a declarat Florin Busuioc, pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: