Redactia.ro
Home » Monden » Florin Călinescu dezvăluie motivele plecării de la PRO TV și planurile sale ulterioare: „Nu mă mai întorc în lumea televiziunii! Sau dacă se va întâmpla o voi face doar ca invitat!”

Florin Călinescu dezvăluie motivele plecării de la PRO TV și planurile sale ulterioare: „Nu mă mai întorc în lumea televiziunii! Sau dacă se va întâmpla o voi face doar ca invitat!”

GALERIE FOTO (2) Florin călinescu

Fostul prezentator de televiziune și cunoscutul actor, Florin Călinescu, a decis să rupă tăcerea cu privire la motivul pentru care a părăsit PRO TV, aducând în discuție schimbările intervenite în stilul de conducere al postului de televiziune. După ce a atins culmi de popularitate cu emisiunea „Chestiunea Zilei”, Călinescu a ales să își retragă prezența de pe micul ecran și să își dedice viața liniștită la țară.

În prezent, la vârsta de 67 de ani, Florin Călinescu locuiește în casa părintească din comuna Babana, județul Argeș, unde se ocupă de o mică fermă de animale. Cu 83 de găini, 5 porci de Bazna, bibilici, gâște, câini lupi și Schnauzeri pitici, fostul prezentator a găsit liniștea și echilibrul în mijlocul naturii.

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a spus, recent, Călinescu

Motivul plecării lui Florin Călinescu din televiziune

Despre plecarea sa de la PRO TV, Călinescu a explicat că, în timpul mandatului lui Adrian Sârbu, a avut libertate totală în ceea ce privește emisiunea „Chestiunea Zilei”. Cu toate acestea, schimbările de conducere care au avut loc ulterior au adus și o schimbare în atmosfera de lucru, iar „distracția” s-a încheiat. El a subliniat importanța libertății în activitatea sa profesională și personală.

Despre posibilitatea unui reveniri la televiziune, Florin Călinescu a declarat că nu are intenția de a se întoarce în mod regulat, dar este deschis să apară ca invitat în proiecte care îl atrag. De asemenea, actorul a dezvăluit că se află în procesul de scriere a unui scenariu pentru un film, proiect pe care își dorește să îl regizeze. Cu toate acestea, nu a oferit prea multe detalii, menționând că scenariul este inspirat dintr-o realitate îmbunătățită de către gândurile și considerațiile sale personale.

Astfel, Florin Călinescu a ales o nouă direcție în viață, departe de lumina reflectoarelor televiziunii, dar își păstrează deschiderea către proiecte artistice și cinematografice care îi stimulează creativitatea și interesul.

„Cât a fost Adrian Sîrbu, la PRO TV, legal, atunci am avut toată libertatea din lume. După aceea au venit niște băieți și s-a terminat distracția. Eu nu pot să funcționez decât dacă sunt totalmente liber. Am să mă lupt până am să crap pentru libertatea ființei umane și în domeniul profesional, dar și ca ființă, în general’, a mai spus vedeta de televiziune, despre plecarea din televiziune.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: