Redactia.ro
Home » Monden » Florin Cercel, mesaj sfâșietor după moartea tatălui său. Petrică Cercel a lăsat în urmă multă suferință

Florin Cercel, mesaj sfâșietor după moartea tatălui său. Petrică Cercel a lăsat în urmă multă suferință

GALERIE FOTO (3) Florin Cercel, mesaj sfâșietor după moartea tatălui său

Florin Cercel, mesaj sfâșietor după moartea tatălui său. În urmă cu o lună, Petrică Cercel pleca din această lume, fiind diagnosticat cu noul coronavirus. Artistul s-a luptat din răsputeri pentru viața lui, dar până la urmă boala a învins. În urma acestuia a rămas familia, care este extrem de îndurerată. Fiul său, Florin a compus o piesă sfâșietoare în memoria manelistului.

Florin Cercel, mesaj sfâșietor după moartea tatălui său. Petrică Cercel a lăsat în urmă multă suferință

Florin Cercel, mesaj sfâșietor după moartea tatălui său. Vestea morții lui Petrică Cercel i-a șocat pe toți cei apropiați, iar familia acestuia este în continuare afectată de această tragedie. Cei trei băieți ai manelistului au fost de-a dreptul devastați de moartea lui Petrică Cercel. Recent, Florin Cercel, unul dintre fiii manelistului a lansat o melodie unde își spunea durerea provocată de moartea părintelui său. Din imagini se poate observa că tânărul abia dacă își poate stăpâni lacrimile. ”Se simte până la etajul 10 prin ce durere inima mea trece, se aude plânsul meu, se aude oful meu, dar nu mă poate liniști nici Dumnezeu”, sunt câteva dintre versurile piesei.

De asemenea, Ionuț, fiul cel mic al lui Petrică Cercel a postat un mesaj înduioșător pe Facebook, la câteva săptămâni la de decesul acestuia. ”Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Tânărul a fost devastat de moartea tatălui său, mărturisind că acesta îl consideră pe manelistul un înger alb. Acesta ar fi și motivul pentru care și-a dorit ca toată lumea prezentă la înmormântare să fie îmbrăcată în alb.„Este foarte greu, nu știu de ce Dumnezeu este nedrept câteodată. Copiii lui il divinizau, il iubeau foarte mult. Ionuț plânge si strigă la Dumnezeu, spune că l-a luat prea devreme și încă avea nevoie de tatăl lui. El l-a numit pe tatăl lui un îngerul alb, de aceea vrea ca toată lumea sa fie îmbrăcată in alb. Vrea sa fie lumină în jurul tatălui său”, a spus Luis Gabriel, prieten cu Ionuț Cercel.

Adi de la Vâlcea a prevestit moartea lui Petrică Cercel

Petrică Cercel a fost internat în spital,fiind diagnosticat cu noul coronavirus. Manelistul a fost intubat, iar familia spera ca artistul își va reveni. Din păcate, organismul acestuia a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic. Unii dintre apropiații săi i-au prevestit moartea. Adi de la Vâlcea a postat un mesaj dureros pe Facebook, mărturisind că a prevestit moartea colegului său. “Prietenul si colegul nostru drag, Petrica Cercel, a incetat din viata, o mare voloare a muzicii noastre, un parinte care si-a crescut copiii frumos, un om care nu deranja niciodata. Sunt trist, dar Dumnezeu sigur are nevoie de el,de l-a chemat langa El.”

Petrică Cercel avea o familie minunată, fiind încântat că cei trei fii ai săi s-au pus la casa lor, având la rândul lor familii. În ultimul interviu oferit, manelistul era foarte fericit când se afla în preajam nepoților săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: