Redactia.ro
Home » Știri » Semnul că Petrică Cercel și-a presimțit sfârșitul. Ce versuri cântă în ultima sa melodie

Semnul că Petrică Cercel și-a presimțit sfârșitul. Ce versuri cântă în ultima sa melodie

Gestul făcut pentru Petrică Cercel de către fiii lui. Ce i-au pus aceștia la fereastră

Petrică Cercel s-a stins din viață luna trecută din cauza virusului ucigaș care a speriat întreaga planetă. Fanii și familia încă sunt îndurerați după moartea marelui artist. La aproape o lună de la moartea sa a fost lansată o melodie pe care o înregistrase înainte să se stingă din viață. Versurile spun totul!

Și-a premeditat Petrică Cercel moartea?

Înainte de a se stinge din viață, Petrică Cercel a muncit până în ultima clipă pentru a-și încânta fanii cu melodii care au ajuns celebre. Ultima sa piesă a fost lansată chiar zilele trecute și versurile i-au pus pe gânduri pe ascultători. Mulți au făcut o legătură între unele versuri și moartea sa. Să își fi premeditat Petrică Cercel moartea? Iată cum sună versurile melodiei. Ți se face pielea de găină.

Nu îmi lua Doamne zilele, e prea devreme ca să mor. Că îi distrug pe copiii mei și îi las fără puterea lor. Și dacă viața mea Doamne o vrei, Facă-se voia Ta, eu am să plec, dar ei vor plânge, vor plânge mult în urma mea.„, sunt o parte dintre versuri.

”Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook după lansarea melodiei.

Familia sa este profund îndurerată de moartea lui Petrică Cercel

Vestea morții artistului a picat ca un trăsnet în rândul maneliștilor. Ionuț Cercel a postat sâmbătă, 11 septembrie, un mesaj pe rețelele de socializare în care le spunea internauților că tatăl său este infectat cu COVID-19, dar avea încredere că manelistul se va face bine. Din păcate, organismul cântărețului a cedat, iar medicii nu l-au mai putut salva. „Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca„ a fost mesajul artistului postat pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini