Redactia.ro
Home » Știri » Florin Cîțu a fost numit ministru interimar al Sănătății! Klaus Iohannis a semnat decretul

Florin Cîțu a fost numit ministru interimar al Sănătății! Klaus Iohannis a semnat decretul

Florin Cîțu a fost numit ministru interimar al Sănătății! Klaus Iohannis a semnat decretul

Premierul Florin Cîțu a fost desemnat de către președintele Klaus Iohannis pentru funcția de ministru interimar al Sănătății.

Florin Cîțu a fost numit ministru interimar al Sănătății

Florin Cîțu a declarat miercuri seara că va prelua funția de ministru interimar al Ministerului Sănătății până când se va alege un minstru. Premierul susține că președintele Klaus Iohannis a semnat deja decretul.

“Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de desemnare a domnului Florin-Vasile Cîţu, prim-ministru, ca ministru al sănătății, interimar”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Premierul Florin Cîţu l-a revocat din funcţie, miercuri, pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Totodată, şeful Executivului a demis-o din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii pe Andreea Moldovan.

“Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului preşedinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a domnului Vlad Voiculescu. (…) Totodată, am decis demiterea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunţat Florin Cîţu, miercuri, într-o informare a Guvernului.

Vlad Voiculescu, demis de la Ministerul Sănătății

Președintele Klaus Iohannis a semnat revocarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății al Guvernului Cițu, a anunțat Administrația Prezidențială.

Premierul Florin Cîțu s-ar fi întâlnit în această dimineață cu vicepremierul Dan Barna, fiind extrem de nemulțumit de scandalurile în lanț din jurul Ministerului Sănătății. În urma discuțiilor, soluția găsită de șefii Executivului ar fi fost ca Vlad Voiculescu să fie demis de la șefia Ministerului Sănătății.

”Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat premierul pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: