Redactia.ro
Home » Știri » Florin Cîțu a pus pariu pe o bere cu un protestatar din Baia Mare! ”Aici venim și bem o bere anul viitor”

Florin Cîțu a pus pariu pe o bere cu un protestatar din Baia Mare! ”Aici venim și bem o bere anul viitor”

Florin Cîțu a pus pariu pe o bere cu un protestatar din Baia Mare! ”Aici venim și bem o bere anul viitor”

Florin Cîțu reușește să uimească din nou cetățenii! Premierul României a pus pariu ”pe o bere” cu un protestatar din Baia Mare că va rezolva problema numirilor politice.

Florin Cîțu a pus pariu pe o bere cu un protestatar din Baia Mare! ”Aici venim și bem o bere anul viitor”

Aflat în vizită la centrul de vaccinare deschis în Piața Libertății din Baia Mare, Florin Cîțu a stat preț de un minut de vorbă cu un protestatar nemulțumit de numirile politice făcute de PNL în funcțiile publice. Premierul a fost apostrofat de cetățean că în funcțiile publice sunt angajați oameni pe criterii politice, astfel că, prim-ministrul i-a promis bărbatului că situația se va schimba și a pus chiar și un pariu cu protestatarul că această problemă va fi rezolvată.

Bărbatul se afla în Piața Libertății, ținând în mână un carton pe care scria ”Stop numirilor politice în funcțiile publice!”, în momentul sosirii prim-ministrului.

”Am ieșit și în 2017, am ieșit și acum și voi ieși în continuare până nu se mai fac numiri politice”, a spus bărbatul.

Florin Cîțu l-a asigurat pe acesta că este ultima dată când iese în stradă pentru problema numirilor politice și a pus un pariu cu acesta, pe o bere.

„Aveți puțină încredere. Este o chestie la care țin foarte mult. Nu o să mai aveți de ce să ieșiți. Punem pariu că nu o să mai ieșiți. Bem o bere, aici venim și bem o bere anul viitor. Până anul viitor nu o să mai aveți niciun motiv să ieșiți”, i-a promis premierul Florin Cîțu, potrivit Digi24.

A murit mama lui Florin Cîțu

Premierul României și-a anulat programul pentru ziua de sâmbătă, când trebuia să fie prezent la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour™️ 2021 – Superbet Chess Classic Romania 2021. Conform surselor din presă, Florin Cîțu se afla la Baia Mare și s-a întors de urgență la București la aflarea veștii cu un avion militar. Avionul a decolat din Baia Mare la 19.20, cu direcția București.

Elena Cîțu, mama premierului Florin Cîțu era grav bolnavă. Potrivit surselor mama sa suferea de cancer pulmonar.

”O veste cumplită primită în urmă cu puțină vreme de către premierul Florin Cîțu: mama domniei sale, din păcate, s-a stins din viață, astăzi, după o suferință cumplită și lungă, o luptă pe care a dus-o în aceste săptămâni discret, așa cum vrea, de altfel, familia premierului Florin Cîțu să fie și ceea ce se va întâmpla de acum încolo când se vor săvârși toate cele lumești, tot ritualul care se cuvine într-o astfel de întămplare nefericită în orice familei. Condoleanțe, Dumnezeu să o odihnească în pace. Zilele următoare vor fi extrem de delicate pentru toți membrii familiei premierului Cîțu”, a spus Adrian Ursu, în cadrul emisiunii sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: