Redactia.ro
Home » Homepage » Florin Diță a scăpat de cancer, însă a murit la 38 de ani într-un accident rutier cumplit. Doi copii au rămas orfani de tată

Florin Diță a scăpat de cancer, însă a murit la 38 de ani într-un accident rutier cumplit. Doi copii au rămas orfani de tată

Florin Diță a murit la 38 de ani.

Comunitatea din Vrancea a fost zguduită de o tragedie rutieră cumplită, în care Florin Diță, un bărbat de 38 de ani, și-a pierdut viața, lăsând în urmă două suflete nevinovate, copiii săi de 17, respectiv 9 ani. Accidentul, petrecut în apropiere de Piața de Struguri din Urechești, a fost un moment de cotitură tragic pentru familia Diță, dar și pentru comunitatea locală, care acum își ia rămas bun de la unul dintre membrii săi.

Florin a decedat într-un tragic accident rutier

Florin, considerat un șofer experimentat și apreciat la locul său de muncă, a fost victima unei coliziuni devastatoare pe DN2 – E85, în timp ce își ducea copiii spre fosta soție. Faptul că Florin se afla în mașină cu copiii săi, pe drum spre a-i lăsa la mama lor, accentuează și mai mult tragedia care a urmat. Copiii, acum internați la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București, se luptă cu rănile fizice și emoționale lăsate în urma accidentului.

„Copiii au fost trimiși la București la Spitalul Grigore Alexandrescu. Florin e depus la Biserica Nouă din Răstoaca. Înmormântarea va avea loc miercuri 13 martie 2024 la ora 12:00”, a spus tatăl lui Florin Diță.

Povestea vieții lui Florin Diță este una de luptă și supraviețuire, având în vedere că a învins cancerul la vârsta de 16 ani, folosindu-se de un tratament naturist care i-a salvat viața. Această victorie împotriva cancerului face ca finalul său tragic să fie și mai dureros pentru cei dragi.

Familia lui Florin Diță este devastată de durere

Familia lui Florin, devastată de pierderea sa, se pregătește acum pentru înmormântare, care va avea loc în data de 13 martie, în localitatea Răstoaca. Tatăl său, încărcat de durere, rememorează cu mândrie calitățile de conducător auto ale fiului său, experiența sa vastă, dar și grija pe care o avea mereu față de copiii săi.

„Băiatul meu în vărstă de 38 de ani este cel mai apreciat conducător auto de la Avicola Focșani, unde este angajat. Are experință, a fost șofer de TIR pe curse internaționale, conduce impecabil. Circula corect pe banda lui, duminică seară 10 martie 2024, spre Râmnicu Sărat, unde-și ducea băiatul, la fosta soție de care-i despărțit. Băiatul în vărstă de 17 ani fusese la el în acest sfârșit de săptămână.

În autoturism, un Audi pe care-l are Florin de la sora lui din Belgia mai era, duminică seară cu ei, în drum spre Râmnicu Sărat și fiica băiatului meu, în vârstă de 9 ani. În dreptul Pieței de Struguri de la intrarea în Urechești în timp ce autoturismul condus de băiatul meu circula normal pe banda lui mers, a intrat din sens opus un alt autoturism puternic care nu s-a asigurat în timp ce a intrat în depășire. Băiatul meu Florin Diță a murit pe loc iar băiatul și fiica sa au rămas încarcerați. În afara lui Florin mai am doi băieți gemeni asistenți medicali în Italia mai mari cu 10 ani decât Florin și o fată în Belgia”, a mai spus tatăl lui.

Pe lângă durerea imensă provocată de pierderea lui Florin, accidentul ridică din nou întrebări despre siguranța rutieră și despre modul în care astfel de tragedii pot fi prevenite. Comunitatea din Vrancea, împreună cu familia Diță, încearcă acum să găsească forța de a merge mai departe, păstrând vie amintirea unui bărbat care, în ciuda provocărilor vieții, a luptat până în ultimul moment pentru cei dragi.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: