Redactia.ro
Home » Știri » Cod roşu de intervenţie pe DN1! Trei vieți pierdute într-un accident rutier devastator la Sibiu

Cod roşu de intervenţie pe DN1! Trei vieți pierdute într-un accident rutier devastator la Sibiu

Cod roşu de intervenţie pe DN1! Trei vieți pierdute într-un accident rutier devastator la Sibiu

Astăzi, drumurile din jurul orașului Sibiu au fost scena unui eveniment tragic ce a stins lumina în ochii a trei suflete. Vineri, pe Centura Avrigului, un accident rutier de proporții a avut loc, lăsând în urmă doliu și întrebări fără răspuns. Iată detaliile!

Cod roşu de intervenţie pe DN1

Drumul Național 1, cunoscut pentru traficul său intens, a fost martorul unei scene de coșmar în raza municipiului Avrig. Un camion, în cursul călătoriei sale, a suferit o explozie la una dintre roți, pierzând controlul și intrând în coliziune cu un autoturism. Impactul a fost atât de puternic încât a propulsat camionul peste parapetul viaductului, precipitându-l către terasamentul căii ferate situate în apropiere.

Trei vieți pierdute într-un accident rutier devastator la Sibiu

Echipele de salvare și polițiștii s-au mobilizat rapid la locul accidentului, dar, din păcate, pentru trei bărbați implicați în acest incident, ajutorul a venit prea târziu. Conform declarațiilor oficialilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, victimele prezentau leziuni incompatibile cu viața, marcând tragicul bilanț al acestui eveniment.

„Polițiștii rutieri, polițiștii de la transporturi și echipele medicale sunt la fața locului pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului. Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime,” transmite Luciana Lazăr, din partea IPJ Sibiu.

Accidentul a avut repercusiuni imediate asupra traficului din zonă, cu oprirea temporară a circulației pe DN 1 Sibiu – Făgăraș pentru a permite desfășurarea intervențiilor de urgență și investigațiilor la fața locului. Acest incident subliniază importanța verificărilor periodice ale vehiculelor, în special a celor grele, și a unei conduite preventive pe drumurile publice.

„Traficul este oprit temporar pe DN 1 Sibiu – Făgăraş, pe raza localităţii Avrig, judeţul Sibiu, pentru desfăşurarea intervenţiei medicale şi cercetarea împrejurărilor producerii unui accident. În urma coliziunii cu un autoturism, un autocamion a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incident soldat cu trei victime”, anunţă Centrul Infottrafic din IGPR.

„În urma accidentului au rezultat 3 victime de sex masculin, din nefericire toate cele trei prezentând leziuni incompatibile cu viaţa”, precizează ISU Sibiu.

Sursa foto: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: