Redactia.ro
Home » Monden » Florin Marin, clipe de panică într-un local din Capitală! Tânărul a sunat la 112

Florin Marin, clipe de panică într-un local din Capitală! Tânărul a sunat la 112

Florin Marin si fostul iubit

Florin Marin, cunoscut în lumea mondenă drept homosexualul care s-a cuplat cu fostul preot Philip Clements, a trecut trecut printr-un episod nefericit într-un local de lux din Capitală. Florin Marin a fost nevoit să apeleze la 112.

Florin Marin, clipe de panică într-un local din Capitală! Tânărul a sunat la 112

După decesul iubitului său, fostul preot Philip Clements, Florin Marin pare că nu mai are liniște în viață. Florin Marin a fost dat afară dintr-un restaurant de lux, din Capitală, de către bodyguarzii locației, după ce s-a pus rău cu aceștia. Imediat, tânărul a sunat la 112, iar la fața locului au sosit rapid oamenii legii

„Am apelat la 112, n-am stat foarte mult la telefon cu doaman respectivă. I-am explicat că mă confrunt cu situație de xenofobie și dânsa a spus: „Trimitem imediat pe cineva la locul faptei”. În două minute poliția a fost în fața mall-ului respetic. Au venit doi polițisti de vârsta mea, după care au mai venit două mașini de poliție și jandarmeria. Poate ei s-au gândit că suntem mai mulți în gașscă, s-au gândit că suntem mai mulți implicați”, a povestit acesta la Antena Stars.

Florin Marin l-a iertat pe bodyguard

Florin Marin a fost foarte supărat la început, când au sosit oamenii legii și a dorit să depună plângere pe numele bodyguard-ului. După ce acesta și-a cerut iertare pentru fapta lui, Florin Marin spune că i s-a făcut milă și l-a iertat. Astfel, nu a mai depus plângere pe numele său.

„Eram atât de supărat încât mie nu-mi venea să cred că mi s-a întâmplat așa ceva. Domnii polițiști au spus să merg cu dânșii pentru a depune o plângere penală împotriva acestui individ. După câte m-am uitat eu la acest tinerel bodyguard am observat că deja îi părea rău și a înaintat spre noi cu doi pași și a spus: „Îmi cer scuze, mii de scuze, nu mi-am dat seama”. Eu fiind un tip iertător, mi s-a făcut milă”, a mai spus acesta.

După moartea lui Philip Clements, Florin Marin a moștenit o avere considerabilă: un apartament în valoare de 100.000 de lire sterline, 150.000 de lire sterline ca asigurare pe viață, dar și o pensie lunară de 2.000 de lire sterline, de pe urma lui Philip Clements.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: