Redactia.ro
Home » Știri » Florin Marin s-a ținut de cuvânt! I-a îndeplinit ultima dorință a soțului octogenar

Florin Marin s-a ținut de cuvânt! I-a îndeplinit ultima dorință a soțului octogenar

Florin Marin, faimosul român care a avut o relație cu un preot gay, a surprins oamenii prin viața amoroasă controversată. Vestea morții fostului soț în vârstă de 81 de ani, preotul gay, Philippe Clements, l-a șocat pe Florin Marin. 

 

Care a fost ultima dorință a preotului gay

 

Preotul gay britanic, Phlippe Clements, a reușit să îndeplinească ultima dorință a fostului soț cu 54 de ani mai mare. Fostul vicar britanic și-a dorit ca, după moarte, să îi fie ars trupul. Florin Marin a reușit să ridice cenușa fostului soț de la crematoriu. Vestea morții preotului gay a surprins pe toată lumea, în special pe Florin, fostul soț. Acesta a luptat foarte tare să aducă trupul neînsuflețit al soțului său în țară, dar și să rspecte legile în vigoare.

Florin Marin, românul căsătorit cu un preot englez, țiine cenușa fostului soț în sufragerie, acolo unde îi plăcea regretatului vicar să stea. ”Am ridicat urna de la crematoriu săptămâna trecută, pentru că nu am putut mai devreme, din vina primăriei. Urna o țin în sufragerie, pentru că acolo îi plăcea să stea mai tot timpul. Îi voi respecta ultima dorință, de a arunca cenușa într-un râu, în apropiere de București. De fiecare dată când iau urna în brațe simt o emoție foarte puternică.”, a mai declarat Florin pentru Click.ro.

Florin Marin mai spune că nu a putut trece mult prea ușor peste pierderea suferită. ”Nu simt că a murit. Simt că este plecat în vacanță”. Tânărul spune că simte lipsa fostului soț. Cei doi soți au mai fost certați în trecut, perioade lungi de timp. ”L-am simțit de câteva ori prin casă, de când am adus urna cu cenușă, însă nu l-am visat niciodată și chiar îmi doresc să îl visez, doar că apropiații spun că nu îl visez, pentru că el a murit împăcat și m-a lăsat în siguranță”, a mai declarat tânărul.

 

Cine este Florin Marin

 

Florin Marin  a devenit cunoscut în showbizul românesc în urma relației tumultoase a acestuia și a orientării sale sexuale. La bază fotomodel, Florin Marin s-a căsătorit cu un preot britanic mai mare cu 50 de ani decât acesta. Fotomodelul român și soțul gay, Philippe Clements au șocat lumea întreagă cu relația și diferența de vârstă. Mariajul lor a fost unul extrem de controversat, mai ales că diferența de vârstă era una considerabilă. Divorțul dintre cei doi a fost controversat și s-a încheiat cu un scandal. Florin Marin l-a părăsit pe cel care l-a întreținut, dar cei doi au avut mai multe împăcări de-a lungul timpului.

Philip Clements (81 de ani) a murit singur într-un spital din București, din cauza restricțiilor impuse pe timpul pandemiei de coronavirus.

Starea de sănătate a fostului preot britanic s-a deteriorat  după ce nu a avut acces la medicamentele ce îi fuseseră prescrise în Marea Britanie, pentru problemele de inimă, potrivt Daily Mail.

Florin Marin a rămas cu o avere uriașă. Tânărul deține un apartament în valoare de 100.000 de lire sterline și 150.000 de lire sterline de pe urma unei asigurări de viață. Tânărul va beneficia până la sfârștul vieții de o pensie lunară de 2.000 de lire sterline de pe urma soțului.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: