Redactia.ro
Home » Monden » Florin Pastramă, mutilat de un doctor! Brigitte: ”Are osul facial mancat de infectie”

Florin Pastramă, mutilat de un doctor! Brigitte: ”Are osul facial mancat de infectie”

GALERIE FOTO (2) Florin Pastramă, mutilat de un doctor

Florin Pastramă a avut mari probleme de sănătate după ce un doctor specialist la care a apelat i-a făcut mai mult rău decât să-l ajute. Brigitte Pastramă a făcut declarații șocante despre starea de sănătate a soțului ei și problemele grave din cauza danturii. 

Florin Pastramă, mutilat de un doctor

Florin și Brigitte Pastramă sunt un cuplu controversat. Cei doi își spală des rufele în public, însă atunci când e vorba de o problemă gravă, se susțin necondiționat. Recent, Brigitte a povestit un episod dramatic din viața soțului ei. Acesta a avut mari probleme cu dantura, iar după ce au apelat la un specialist lucrurile s-au înrăutățit.

Florin Pastramă a făcut mari eforturi pentru a arăta bine alături de soția lui. Din cauza problemele cu dantura, acesta a apelat la un doctor stomatolog, care în loc să-i rezolve problema a transformat totul în mai rău, potrivit wowbiz.ro.

”Timp de 5 luni am căutat la mai multe clinici tratament, dar nimeni nu a reușit să îi dea soțului meu garanția că poate repara 7 canale de nerv necrozate și os facial mâncat de infecție, rădăcini deplasate și cu o lucrare în placă. În urmă cu doi ani, Florin a avut dinții sănătoși, dar un așa zis doctor din București (nu merita să-i dau numele, ci sper doar să șteargă pozele cu Florin, deoarece nu-l recomandăm nimanui!) i-a stricat toată dantura, lăsându-l cu multe nopți de insomnii, datorită durerilor de dinți”, a scris Brigitte Pastramă, pe pagina sa de Facebook.

Florin Pastramă, mutilat de un doctor

Brigitte l-a iertat pe Florin Pastramă

Despărțirea dintre Brigitte și Florin Pastramă nu a durat prea mult. Cei doi au îngropat securea războiului și sunt din nou împreună. Împreună cu alți membrii ai familiei, Brigitte și Florin Pastramă, au luat cina și au lăsat resentimentele în trecut. Dovadă a împăcării celor doi sunt și filmulețele încărcate de Brigitte pe InstaStory. În filmulețe, alături de ea apare și fartele lui Florin Pastramă, Mario Pastramă.

Florin Pastramă a încercat din răsputeri să își impresioneze soția, căreia îi face cadouri scumpe și a surprins-o cu o vacanță în Turcia.

”Soțul meu a început să îmi facă surprize. Cum ar fi acest weekend.. Cum să nu-l iert, când își dă așa rău silința? Gata, m-ai convins! Hai că te iert pentru toate minciunelele din trecut!”, a scris Brigitte pe Instagram.

Anunțul că Brigitte vrea să divorțeze de Florin Pastramă a luat prin surprindere showbiz-ul românesc. Certurile dintre cei doi s-ar fi produs și din cauza problemelor pe care Florin le are cu familia lui.

”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun. Îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci”, a spus Brigitte săptămâna trecută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: