Redactia.ro
Home » Monden » Florin Piersic a plecat din România cu gânduri mărețe. Ce planuri de viitor are maestrul

Florin Piersic a plecat din România cu gânduri mărețe. Ce planuri de viitor are maestrul

În vârstă de 85 de ani, Florin Piersic demonstrează încă o data că teatrul rămâne cea mai mare dragoste a vieții sale. În timp ce mulți dintre colegii săi de scenă au ales să se retragă, maestrul continuă să-și facă planuri de viitor și să pregătească noi proiecte. A plecat recent în Belgia, iar următoarea sa destinație este Dubaiul. Abundă de energie, iar publicul îl îndrăgește nespus pentru talentul și prezența sa unică.

Născut la 27 ianuarie 1936, Florin Piersic se numără printre cei mai iubiți actori din România. S-a afirmat pentru talentul său, dar și pentru prezența sa scenică deosebită. S-a îndrăgostit iremediabil de teatru, iar eforturile sale au fost răsplătite negreșit cu ropote de aplauze de fiecare dată. A debutat pe scenă în anul 1959 și de atunci publicul parcă nu are parte niciodată îndeajuns de prezența marelui maestru.

După mai bine de 60 de ani de carieră, actorul îi încântă pe cei care-l iubesc cu aceeași plăcere. Nici condițiile epidemiologice dificile nu au putut să stea în calea dragostei sale pentru actorie, așa că domnul Piersic face tot posibilul să urce pe scenă ori de câte ori este posibil.

Florin Piersic a plecat din România cu gânduri mărețe

Publicul său nu se rezumă însă doar la România, așa că maestrul este nevoit uneori să părăsească granițele țării. A plecat la Bruxelles, unde oamenii abia așteaptă să-l vadă și să-l răsplătească cu ropote de aplauze. A existat posibilitatea ca spectacolul să fie amânat din cauza pandemiei, însă oamenii au fost multe prea încântați de venirea lui Florin Piersic. Dragostea de care are parte îl face de fiecare dată să continue și să se reîncarce cu energie, fapt ce-l ajută cu succes să nu-și arate vârsta respectabilă.

Chiar dacă susține spectacole internațional. planurile lui Florin Piersic nu se opresc aici. După întoarcerea din Belgia va pleca în Dubai, acolo unde va lua parte la filmările unui program special de Crăciun. Dan Negru a fost cel care i-a lansat invitația, iar el nu a putut decât să o accepte cu multă plăcere.

„Vineri plec în Belgia, unde voi sta trei zile și voi avea spectacol cu piesa „Străini în noapte’. Urmează pentru mine o perioadă agitată, pentru că, în luna decembrie, voi merge în Dubai, la invitația lui Dan Negru, vom filma emisiunea de Crăciun, care deja a devenit tradițională.

Mă voi întoarce la Bruxelles, după doi ani de la ultimul recital pe care l-am susținut, în fața românilor de acolo. În ciuda problemelor cauzate de pandemie, mi-a dat telefon domnul Ciprian, organizatorul evenimentului, care mi-a spus că nu poate amâna spectacolul, pentru că toată lumea s-a bucurat că vin să joc acolo. Sunt fericit că oamenii mă iubesc, în continuare, așa cum vă iubesc și eu pe voi toți, iar emisiunea pe care v-o pregătesc de Crăciun va sta și ea, mărturie”, a declarat Florin Piersic pentru fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: