Redactia.ro
Home » Monden » Florin Piersic a suferit de „inimă frântă”. Cine a fost cea mai mare iubire a actorului și de ce l-a părăsit FOTO

Florin Piersic a suferit de „inimă frântă”. Cine a fost cea mai mare iubire a actorului și de ce l-a părăsit FOTO

GALERIE FOTO (4) Florin Piersic a spus adevărul despre starea sa de sănătate: "Arăt rău"

Florin Piersic a fost întotdeauna  un mare cuceritor. Acesta a avut mereu admiratoare din întreaga țară, dar asta nu l-a privat de inimă frântă. Iată povestea neștiută a îndrăgitului actor!

Cine a fost cea mai mare iubire a lui Florin Piersic

Florin Piersic a povestit că cea mai mare dragoste a lui a fost o superbă tânără, Gabriella Vlad Werner, o studentă de la UNATC. Cei doi s-au iubit vreme de 9 ani, dar s-au despărțit brusc, iar actorul și-a refăcut viața. Actorul mărturisește că a avut parte de o iubire nebună alături de Gabriella, iar regretful ar fi acela că nu au reușit să devină părinți, deoarece și-ar fi droit un copil alături de ea.

Sursa foto: romaniatv.net

Povestea neștiută a actorului

Florin Piersic a iubit-o enorm pe Gabriella, dar se pare că actorul o ținea departe de lumina reflectoarelor, ceea ce a dus la o despărțire dureroasă, deoarece la vremea respectivă marele actor era căsătorit cu Ana Szeles, femeia care i-a oferit acestuia un băiețel, pe Daniel.

„Aveam o iubită, Gabriela Vlad, care a fost, pentru puțin timp, actriță la Teatrul Victor Ion Popa (Bârlad). Am iubit-o foarte mult. Am dorit să fie aproape de mine, în București, așa că am venit la directorul Constantin Petrican, Dumnezeu să-l ierte, și i-am spus că vreau s-o lase pe Gabriela să plece la București, unde avea un loc rezervat la Teatrul Barbu Delavrancea”, a declarat actorul, potrivit „romaniatv.net”.

Pe pagina ei de facebook, actriţa, Gabriela Vlad Werner declara:

„Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studenta la IATC și pâna în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner. Am fost 9 ani împreună și da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă (pe un post central de televiziune s-a vehicutlat că povestea de dragoste dintre cei doi actori a fost una secretă – n.r.). Din contră, pot spune, eram împreună foarte pe față, dar încercând să nu lovim alte sentimente. Dar, viața bate filmul, și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă casători cu Florin, din păcate”.

Gabriella l-a cunoscut între timp pe Marcel, cel cu care a ales să se căsătorească și cu care are o fetiță. Din păcate relația dintre ei a luat sfârșit, dar au rămas prieteni.

Gabriela Vlad Werner a rupt orice legătură cu Florin Piersic

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Gabriela Vlad Werner a povestit că actorul a mai sunat-o de ziua ei de naștere, însă la un moment dat a luat decizia de a încheia orice legătură cu acesta:

„În niciun caz. E o poveste încheiată definitiv. A fost o poveste de dragoste, de viață, care s-a consumat la vremea ei. Ultima oară când am vorbit cu el a fost acum vreo cinci ani, când m-a sunat de ziua mea.

Apoi, a amuțit. Anul trecut a sunat, i-am văzut numărul pe telefon, dar mi-am zis ”Ia, mai lasă-mă!” Și nu i-am răspuns. Am auzit că are sănătatea șubredă, că s-a retras la țară, de frica Covidului… Îi doresc sănătate. Eu îmi văd de viața mea!”, a spus ea pentru Impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: