Redactia.ro
Home » Monden » Florin Piersic, în lacrimi de ziua lui. Actorul a avut parte de cea mai tristă zi de naștere

Florin Piersic, în lacrimi de ziua lui. Actorul a avut parte de cea mai tristă zi de naștere

GALERIE FOTO (4) Florin Piersic, în lacrimi de ziua lui

Florin Piersic, în lacrimi de ziua lui. Celebrul actor a împlinit joi, 27 ianuarie, 86 de ani. Emblema teatrului românesc a trăit cea mai tristă zi de naștere, deoarece a și-a îngropat unul dintre cei mai buni prieteni.

Florin Piersic, în lacrimi de ziua lui. Actorul a avut parte de cea mai tristă zi de naștere

Florin Piersic este considerat maestrul teatrului românesc. Actorul a împlinit 86 de ani, dar de ziua lui a primit o veste tristă. Bunul lui prieten, Eugen Albu, s-a stins din viață și a fost înmormântat chiar de ziua actorului. În loc să-și aniverseze cei 86 de ani alături de familia sa, Florin Piersic și-a condus pe ultimul drum bunul prieten. Actorul a izbucnit în lacrimi la înmormântarea lui Eugen Albu.

„E cea mai tristă veste pe care am primit-o. Eu acum m-am întors din Germania, unde am avut două spectacole și atât de fericit ar fi fost Eugen Albu să fi știut că am jucat acolo și că publicul din Germania m-a primit extraordinar. Cum se poate ca eu să vin astăzi aici și să mă întâlnesc cu Albu în felul ăsta?! El care era unul din cei mai buni, poate cel mai bun, cel mai devotat, cel mai generos prieten pe care l-am avut eu.

În loc să petrecem împreună, pentru că astăzi împlinesc și eu o grămadă de ani, eu trebuie să îl conduc pe el pe ultimul lui drum.”, a declarat Florin Piersic, pentru România TV.

Celebrul actor a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Eugen Albu. Florin Piersic a mărturisit că cei doi se cunoașteau de mulți ani și au foarte multe amintiri împreună. Din păcate, Albu s-a stins din viață. „Mi-aduc aminte când spunea, scria, citea epigrame și una dintre ele era Era fericit când scria epigrame despre mine, cu mine. Prietenia noastră e atât de veche, încât astăzi, pur și simplu, nu pot să spun decât că sunt mai trist cum n-am fost de multă vreme.”, a mai povestit Florin Piersic.

Florin Piersic, discurs emoționant la capătâiul prietenului său

Prezent la înmormântarea prietenului său, Florin Piersic a ținut să spună câteva cuvinte emoționante. Actorul abia a reușit să vorbească, în timp ce lacrimile îi curgeau pe obraji. Plângând, Florin Piersic a mărturisit că îi va simți lipsa prietenului său. De asemenea, maestrul a spus că nu își mai sărbători ziua de naștere.

„Dragă Eugen, vreau să vorbesc cu tine. Astăzi era o sărbătoare, veneai cu mine, stăteam, povesteam.Tu-mi spuneai mie, puștiule. Măi Eugen, e o glumă că ne-ai părăsit, cum să pleci tu dintre noi, tu care erai întotdeauna vesel.(…) Nu pot să cred niciodată că am avut un om lângă mine, un artist, atât de plin de bucurie. Nu l-am văzut trist sau amărât, avea întotdeauna un zâmbet pe figură. El a fost un frate pentru mine, de aceea sunt atât de emoționat. Eu îl ador pe Eugen și am să-i simt lipsa până în ultima clipă a vieții mele. L-am iubit și am să-l iubesc toată viața. Îți spun adevărat, ca să știi, astăzi nu-mi sărbătoresc ziua de naștere pentru că, fără tine, nu are rost. Nu vreau să mă sărbătoresc nicicum. A fost un om extraordinar.„, a fost discursul lui Florin Piersic, rostit la mormântul lui Eugen Albu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: