Redactia.ro
Home » Știri » Florin Piersic, în lacrimi după o luptă grea cu problemele de sănătate. „Aceasta este țara în care m-am născut, aici vreau să mor…”

Florin Piersic, în lacrimi după o luptă grea cu problemele de sănătate. „Aceasta este țara în care m-am născut, aici vreau să mor…”

Florin Piersic

Florin Piersic, îndrăgitul actor român, trece printr-o perioadă dificilă, fiind în plin proces de recuperare după complicații medicale severe. La vârsta de 88 de ani, Piersic continuă să lupte cu problemele de sănătate, cauzate de o infecție gravă la genunchiul stâng. Recuperarea sa a fost lentă și anevoioasă, implicând multiple intervenții chirurgicale și o perioadă extinsă de internări în spitale și clinici de recuperare.

O luptă dificilă cu sănătatea

În prezent, Florin Piersic se află la o stațiune balneo-climaterică din Hajdúszoboszló, Ungaria, unde încearcă să-și refacă forțele. De acolo, actorul a transmis un mesaj emoționant pentru publicul din România, mulțumind celor care i-au trimis gânduri bune și rugăciuni în această perioadă dificilă.

Mi-a fost rău, am avut o infecție la genunchiul stâng, lucru care m-a costat foarte tare”. „S-au rugat pentru mine. Pentru asta ar trebui să le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, mi-au dat telefoane, mi-au comunicat prin unul, prin altul. Am aflat fel de fel de lucruri extraordinare de la publicul din România”, a spus Florin Piersic.

 „Sunt fericit pentru că sunt cu dumneavoastră și pentru că sunt mai bine decât cum am fost”, a declarat acesta, pentru Kanal D.

Florin Piersic a fost extrem de aproape de moarte în luna mai a acestui an, după ce infecția sa a dus la complicații care i-au pus viața în pericol. Timp de două luni, actorul a trecut prin mai multe spitale și clinici, supunându-se unor intervenții medicale complexe pentru a-și salva genunchiul și, implicit, sănătatea.

Întrebarea care se află pe buzele multor fani ai actorului este dacă acesta va mai putea urca pe scenă

În stilul său caracteristic, cu umor și autoironie, Florin Piersic a răspuns că nu știe încă dacă va reveni pe scenă: „Nu știu, deci, să vă răspund dacă o să mă întorc, pentru că vreau să revin în condiții foarte bune. Eu nu pot să vin în fața dumneavoastră șchiopătând și căutând un loc în care să mă așez.”

Deși momentan se concentrează pe recuperarea fizică, Florin Piersic rămâne dedicat artei sale și își dorește să se întoarcă în fața publicului doar atunci când va fi pe deplin refăcut. Actorul a vorbit și despre relația sa cu familia, amintindu-și cu drag de părinții săi și de sora sa, Lucia Piersic, care a murit tânără. „Așa mi-a fost mie scris, am avut pe cineva, undeva… Sora mea, care mă iubea grozav… Sau părinții, pe care aș dori atât de mult să-i am alături de mine,” a spus actorul cu melancolie.

Chiar dacă se află în Ungaria pentru tratament, dorul de casă și atașamentul față de România sunt puternice pentru Florin Piersic. Actorul a mărturisit că îi este dor de țara sa și de publicul său drag, exprimându-și emoția profundă legată de identitatea sa românească. „Îmi vine să plâng! Aceasta este țara în care m-am născut, aici vreau să mor, aici vreau să mai trăiesc și să vă spun că sunt român și o să fiu întotdeauna al dumneavoastră,” a declarat el, emoționat.

Florin Piersic rămâne o personalitate marcantă a scenei românești, admirată nu doar pentru talentul său artistic, ci și pentru curajul și determinarea cu care își înfruntă dificultățile de sănătate. Deși drumul său spre recuperare este lung și provocator, sprijinul celor care îl iubesc îi oferă forța de a merge mai departe.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: