Redactia.ro
Home » Știri » Florin Piersic, vindecat de Sfânta Parascheva: ”Am fost foarte bolnav, iar mama s-a rugat”

Florin Piersic, vindecat de Sfânta Parascheva: ”Am fost foarte bolnav, iar mama s-a rugat”

Florin Piersic a ajuns de urgență la spital

Actorul Florin Piersic are o legătură specială cu divinitatea și a făcut câteva dezvăluiri despre legătura cu Sfânta Parascheva în contextul în care pelerinajul a fost anulat.

Florin Piersic, vindecat de Sfânta Parascheva

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 84 de ani a declarat că are o legătură specială cu Sfânta Parascheva, drept urmare are și o icoană la care mama sa, fiică de preot, s-a rugat pentru a se vindeca, într-o perioadă când el era foarte bolnav.

„Mă rog la Maica Domnului, o ador pentru tot ce am citit, cum este, la Sfânta Parascheva pentru că am fost foarte bolnav și mama mea o noapte întreagă s-a rugat cu icoana pe care o am. Păstrez tot timpul icoana la care mama s-a rugat”, a declarat Florin Piersic pentru Doxologia. 

„Și a spus dacă mi-ai luat-o pe Lucica, nu îl lua pe Florinel. La Sibiu stăteam, pe strada Hect, nr 2, la etajul 2, parcul Astra”, a completat marele actor român în filmarea postată pe Facebook.

Florin Piersic, legat de locurile sfinte

Florin Piersic este foarte legat de locurile culte și de preoți, mergând la Biserică nu numai la zile de sărbătoare. Renumit pentru rolul din „Mărgelatu”, artistul adoră să bată toaca și face acest lucru de fiecare dată când are ocazia.

Pelerinajul la Sfânta Parascheva a fost anulat. Reprezentanții Mitropoliei din Iași au luat această decizie după ce autoritățile au interzis accesul pelerinilor la catedrală și au mobilizat zeci de forțe de ordine pentru verificări.

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei a anunţat faptul că a informat Prefectura Iaşi asupra faptului că sărbătoarea Sfintei Parascheva se va organiza doar în ziua hramului, pe 14 octombrie, şi nu în intervalul 8-15, cum s-a solicitat şi avizat iniţial.

„Având în vedere că CNSU a interzis participarea la pelerinaj a celor care nu sunt din Iaşi, evident că sărbătoarea nu putea să mai aibă amploarea din anii trecuţi. Nu este vorba că sărbătoarea nu mai are loc, ci este vorba că nu mai are aceeaşi amploare ca în ceilalţi ani. Adică nu mai vin pelerini cum veneau altadată şi nu mai este nevoie să scoatem racla pentru a gestiona numărul de pelerini. Racla va rămâne în catedrală şi vom putea gestiona rândul. Există forţe de ordine care legimitează persoanele care intră în catedrală. Nu s-a mai întâmplat acest lucru, dar asta este situaţia. Noi am luat cele mai sigure măsuri, măsuri strice în colaborare cu autorităţile. Pelerinii nu veneau la Iaşi cu gândul de a se îmbolnăvi sau a îmbolnăvi pe cineva” , a declarat Constantin Sturzu, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: