Redactia.ro
Home » Monden » Florin Răduță, câștigătorul X Factor, probleme grave de sănătate: „Am suferit două preinfarcte într-o zi”

Florin Răduță, câștigătorul X Factor, probleme grave de sănătate: „Am suferit două preinfarcte într-o zi”

GALERIE FOTO (3) Florin Răduță, câștigătorul X Factor,

Florin Răduță, câștigătorul X Factor, probleme grave de sănătate. Câștigătorul X Factor din 2015 a primit o veste cumplită de la medici. De șapte luni de zile, Florin Răduță se confruntă cu grave probleme de sănătate. Recent, artistul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care le explica fanilor săi motivul pentru care a lipsit în ultima perioadă din mediul online.

Florin Răduță, câștigătorul X Factor, probleme grave de sănătate: „Am suferit două preinfarcte într-o zi”

Florin Răduță, câștigătorul X Factor, probleme grave de sănătate. A fost „ucenicul” lui Ștefan Bănică Jr. la X Factor, iar la final a plecat acasă cu marele premiu. Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015 a impresionat publicul cu vocea sa specială. În ultima perioadă, tânărul a lipsit din mediul online, iar recent le-a explicat fanilor săi care a fost, de fapt, motivul.

Conform acestuia, în prezent, trece printr-un calvar după ce a fost infectat cu noul coronavirus în luna octombrie a anului trecut. Artistul, în vârstă de 25 de ani a fost diagnosticat cu ulcer, iar tratamentul a început să nu-și mai facă efectul, mai ales după ce a fost infectat cu COVID19. După ce a mers la control, medicii i-au pus un diagnostic șocant: tumoră la stomac. Joi, 22 iulie, Florin Răduță va fi supus unei biopsii, pentru a afla dacă tumora este malignă. „În ultima luna jumătate am evitat orice fel de întrebare legata de sanatatea mea pentru ca nu m-am simțit capabil sa vorbesc despre asta… dar datorita mesajelor voastre o sa fac asta…Am făcut mai multe investigatii la stomac si…vestea care a căzut ca din cer pentru mine si pt ai mei a fost ca mi-au găsit o tumoare/ un polip din care trebuie luata biopsie ca sa vadă dacă este canceros…. De aceea nu v-am răspuns la niciun fel de întrebare,nu m-am simțit capabil,am incercat sa nu vorbesc despre asta si nu ma gândesc prea mult ca să nu ma consum…. Joi dimineață urmează sa fiu internat la Fundeni la acel profesor pe care îl cautam,ca sa poată fi prelevata biopsia si sa vada cu camera ce se intampla. Sunt stresat ca ultima data când am încercat endoscopia nu a fost bine,iar de data asta fac cu anestezie generala.Sper sa decurga bine”, a scris artistul pe Facebook.

A suferit două preinfarcte

Tânărul a spus că de șapte luni de zile se confruntă cu grave probleme de sănătate, suferind două preinfarcte în urma tratamentelor pentru stomac administrate de către medici. Florin le-a mulțumit urmăritorilor săi că sunt alături de el. „Ceea ce nu am spus și mi-a arătat că trebuie să fac ceva neapărat a fost că, după acel șoc anafilactic, din luna mai, pe care l-am făcut din cauza ultimului tratament de stomac, am suferit două preinfarcte în aceeași zi (de aceea nu mai vedeam, nu mai puteam să respir ), după care am reușit cu greu să mă pun pe picioare din luna mai. Nu cunosc motivul pentru care se întâmplă toate astea, deși sunt atât de obosit, extenuat…dar știu că Dumnezeu este lângă mine!Vreau să fac tot ce este necesar ca să se termine cu bine, indiferent de ce îmi va aduce Dumnezeu în cale. S-au făcut 7 luni în care nu reușesc să mănânc cum trebuie, să dorm cum trebuie, să ma bucur de ceea ce se întâmplă în jurul meu. Fără să am o zi fără stres, dureri, arsuri sau probleme. Tot ce îmi zic este că nu mai contează nimic, vreau să fiu bine și să trăiesc!”, a adăugat cântărețul.

Florin Răduță are o poveste de viață extrem de emoționantă. A fost crescut de bunica sa, iar la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar și nu a studiat nici măcar o oră de canto înainte să participe la preselecțiile X Factor. Artistul a câștigat cel de-al cincilea sezon al reality show-ului de la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: