Redactia.ro
Home » Monden » Florin Ristei și Speak au primit o mare lovitură de la Antena 1. Cei doi au interzis la „Fierți pe Insulă”

Florin Ristei și Speak au primit o mare lovitură de la Antena 1. Cei doi au interzis la „Fierți pe Insulă”

Florin Ristei și Speak

Speak și Florin Ristei, doi artiști cunoscuți, au fost recent loviți de o interdicție dură din partea postului de televiziune Antena 1, care a decis să le oprească producția podcastului lor de succes, intitulat „Fierți pe insulă”. Acest podcast era dedicat analizării fiecărui episod al celebrei emisiuni „Insula iubirii”. 

„Insula iubirii” este una dintre emisiunile de televiziune cele mai controversate și discutate din peisajul media românesc. Echipa de producție a Antena 1 a creat acest show în așa fel încât să pună la încercare relațiile sentimentale ale participanților, punându-i în situații tensionate și adesea scandaloase. Emisiunea a stârnit dezbateri aprinse în rândul publicului, mulți telespectatori dorind să împărtășească părerile și observațiile lor cu privire la comportamentul și deciziile concurenților.

Florin Ristei și Speak, somați să renunțe la „Fierți pe Insulă”

Podcastul „Fierți pe insulă”, găzduit de Florin Ristei și Speak, a devenit rapid un fenomen popular. În fiecare ediție a acestui podcast, cei doi artiști discutau în detaliu despre ceea ce s-a întâmplat în emisiunea „Insula iubirii”. Comentariile lor erau deseori amuzante, dar și critice, reflectând reacțiile telespectatorilor față de evenimentele din show. Audiența lor a crescut constant, iar această inițiativă a contribuit la consolidarea poziției lor în lumea media.

Totuși, în ciuda succesului pe care îl înregistrau cu „Fierți pe insulă”, cei de la Antena 1 au luat o decizie surprinzătoare. Postul de televiziune a hotărât să le interzică lui Speak și Florin Ristei să mai producă podcastul și să-l posteze pe platforma YouTube. Această decizie a fost un șoc atât pentru cei doi artiști, cât și pentru fanii lor, care își așteptau cu nerăbdare fiecare episod nou.

„Cu părere de rău vă anunț că nu vom mai continua seria de podcasturi Fierți. Am filmat două episoade despre America Express, urma să fim Fierți pe America, dar Antena Group ne-a interzis acest lucru. Deși la FIERȚI PE INSULĂ s-a muncit foarte mult și s-au alocat resurse destul de mari, nu am avut niciun beneficiu financiar din partea trustului, am făcut-o doar pentru că ne-a plăcut foarte mult proiectul.

Considerăm că am adus un plus valoare destul de mare, foarte, foarte mulți oameni ne-au scris că se uită la emisiune datorită podcastului și ne-am dorit să continuăm această serie doar cu proiecte în care noi credem și care ne plac foarte mult. Chiar ne pare rău. Iubim televiziunea și ne dorim să o aducem cât mai mult în spațiul online pentru noua generație. Televiziunea trebuie să învețe să îmbrățișeze online-ul și să-l țină cât mai aproape, nu doar prin postări standard ale angajaților”, a transmis Speak.

De ce au luat producătorii o astfel de decizie

Motivul exact pentru care Antena 1 a luat această hotărâre rămâne incert, dar există speculații că producătorii emisiunii „Insula iubirii” s-ar fi simțit deranjați de critica constantă și adesea acerbă pe care o primeau de la Speak și Florin Ristei. Emisiunea originală a fost, fără îndoială, controversată, și pare că Antena 1 nu a fost pregătită să primească atât de multă atenție negativă. Cu toate acestea, unii observatori cred că ar fi fost mai înțelept să accepte feedback-ul și să încerce să îmbunătățească emisiunea în loc să îl cenzureze.

„Formatul Asia/America Express nouă ne-a schimbat viața, ne-a maturizat foarte mult și simțeam o datorie morală vis a vis de acest proiect. Nu degeaba este cel mai tare format TV la ora actuală de pe piață. Creează emoție și stârnește reacții. Reacții pe care noi nu avem voie să le exprimăm în spațiul public.

Mulțumim tuturor oamenilor care ne-au susținut atât din online, cât și din televiziune și care ne-au scris zilnic să facem acest proiect, dar din păcate nu avem voie. Recomandăm să vă uitați la America Express pentru că este un proiect foarte, foarte tare! P.S. Nu au existat cereri materiale sau de resurse umane, ba chiar a existat și o ofertă comercială din partea noastră pentru a putea realiza proiectul”, a mai declarat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: