Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam a cântat la căpătâiul lui Ion Petrișor! Impresarul maneliștilor va fi îngropat astăzi

Florin Salam a cântat la căpătâiul lui Ion Petrișor! Impresarul maneliștilor va fi îngropat astăzi

Florin Salam a cântat la căpătâiul lui Ion Petrișor! Impresarul maneliștilor va fi îngropat astăzi

Ion Petrișor, celebrul impresar al maneliștilor va fi îngropat astăzi! Florin Salam a cântat melodii de jale la căpătâiul impresarului, în timp ce membrii familie urlau de disperare lângă sicriul acestuia.

Florin Salam a cântat la căpătâiul lui Ion Petrișor

Este durere de nedescris în familia lui Ion Petrișor. Bărbatul va fi condus astăzi pe ultimul drum, după ce s-a stins din viață în urmă cu două zile, infectat cu COVID-19. Florin Salam, Dan Bursuc și Sorinel Puștiu au cântat manele de jale la căpătâiul impresarului maneliștilor, în timp ce membrii familie urlau de disperare lângă sicriul acestuia.

Familia, îngenuncheată de durere, urlă de disperare lângă sicriul acestuia. Florin Salam a venit și el la căpătâiul impresarului maneliștilor și a cântat manele de jale, iar imaginile au fost surprins de paparazzi de la spynews.ro. Artistul i-a adus un ultim gând celui care a fost cândva Ion Petrișor. De asemenea, Dan Bursuc și Sorinel Puștiu au fost și ei prezența la căpătâiul lui Ion Petrișor.

Impresarul maneliștilor va fi înmormântat astăzi

Ion Petrișor își va dormi astăzi somnul de veci. Bărbatul, cunoscut ca impresarul maneliștilor, a plecat dintre noi în urmă cu două zile. Bărbatul se afla în închisoare și, cum virusul ucigaș din China nu iartă pe nimeni, Ion Petrișor a fost infectat. Cu toate că a fost transportat la spital, organismul celebrului impresar a cedat, fiind confirmat decesul. Nora sa, Kristiana Rustem, este cea care a dat cumplita veste pe rețelele de socializare.

”De ce așa repede, tăticul meu? Dumnezeu sa te ierte! Al treilea caz de Covid în mai puțin de 6 luni! Socrul meu, unchiul meu și, acum, tata! Imposibil, dar adevărat!”, a scris Kristiana Rustem pe contul său de Facebook, nora lui Ion Petrișor.

Vestea morții cunoscutului impresar s-a răspândit imediat, iar mesajele de tristețe și de condoleanțe au curs în lanț. Babi Minune, devastat și el de moartea lui Ion Petrișor, a postat o imagine cu acesta, însoțită de un mesaj trist, urmat de o mulțime de emoticoane cu lacrimi.

”Odihnește-te în pace, suflet bun, nașul meu”, a scris Babi Minune pe contul său de Facebook.

Liviu Puștiu, răpus și el de durere, a postat câteva rânduri în memoria regretatului impresar. Artistul a ținut să precizeze că-l va iubi toată viața pe Ion Petrișor, pentru toată grija pe care i-a purtat-o de-a lungul timpului. În secțiunea de comentarii, fanii l-au încurajat pe artist.

”Am auzit vestea urâtă despre tine, nu-mi vine să cred. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața ca pe tatăl meu, ai avut grijă de mine și de mulți colegi de-ai mei! Dumnezeu să te ierte, să te odihnească în pace! Ion Petrișor, nu te voi uita niciodată, ai fost aproape de familia mea și de mine”, a scris și Liviu Puștiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: