Redactia.ro
Home » Homepage » Florin Salam a dat iar de belea. De data aceasta este acuzat de discriminare: „Foarte urât din partea lui. Credeam că are cei 7 ani de acasă”

Florin Salam a dat iar de belea. De data aceasta este acuzat de discriminare: „Foarte urât din partea lui. Credeam că are cei 7 ani de acasă”

Florin Salam este acuzat de discriminare.

Florin Salam, îndrăgitul interpret de muzică de petrecere, se confruntă cu acuzații serioase de discriminare după ce a fost filmat râzând în mod nepotrivit de persoane cu dizabilități. Clipul video, devenit viral pe rețelele de socializare, arată o scenă în care artistul și un grup de prieteni imită într-un mod considerat ofensator persoane cu deficiență de auz.

Controversa care umbrește succesul lui Salam

Florin Salam, cunoscut pentru hiturile sale și prezența carismatică, se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și personal, fiind tatăl a trei copii alături de soția actuală, Roxana Dobre, și alți doi dintr-o căsnicie anterioară. Totuși, acest recent incident a adus o pată neașteptată reputației sale.

Incidentul a fost adus la lumină prin intermediul unui videoclip care a circulat pe platforma de TikTok, în care Salam și formația sa par să-și bată joc de oamenii cu dizabilități auditive, provocând indignare în rândul comunității surzilor și a celor care militează pentru drepturile persoanelor cu dizabilități.

Andreea, vocea celor neauziți

Andreea, o tânără cu deficiență de auz, a exprimat dezamăgirea și tristețea comunității sale în fața unor astfel de comportamente. Într-o declarație pentru Antena Stars, ea a menționat: „Sunt o persoană cu deficiența de auz. Uitându-mă pe TikTok, am dat peste un videoclip cu Florin Salam în care el și prietenii lui râdeau și batjocoreau oamenii cu deficiențe prin semne total aiurea, prefacându-se ca fiind o persoană surdo-mută, iar asta pe noi ne afectează.

Această este o discriminare față de noi! Noi respectăm fiecare persoană normală, dar cu o condiție: nu acceptăm persoanele care se prefac!

Sunt foarte multe persoane, nu numai Florin Salam. Dar a exagerat cu prietenii lui. Foarte urât din partea lui. Credeam că are cei 7 ani de acasă, dar m-am înșelat. Ne dorim ca persoanele care se dau drept persoane cu handicap să fie amendate!”.

Problemele se țin scai de Salam

Acuzațiile vin într-un moment delicat pentru artist, care nu este la prima confruntare cu problemele legale. În trecut, Florin Salam a fost implicat în alte scandaluri care au avut legătură cu promisiuni de spectacole neonorate și acuzații de abuz.

Averea lui Florin Salam și stilul de viață

Despre avere, Florin Salam a vorbit deschis, afirmând că deși nu a acumulat sume impresionante de bani, își permite oricând luxuri care îi fac plăcere. „Dacă vreau astăzi să fac un șpriț… sau să-mi cumpăr o mașină, fac rost!”, a declarat Salam într-o emisiune de televiziune, subliniind că preferă să trăiască la un nivel înalt, chiar mai mult decât așa-zisii milionari.

„Eu nu am bani niciodată așa strânși, în schimb am tot ce vreau eu! Dacă vreau astăzi să fac un șpriț cu cine vreau, ce vreau, sau să-mi cumpăr o mașină, fac rost! Și după aceea văd eu, ne socotim din cântări! Am talentul asta eu! Și nu o să strâng milioane niciodată! Ai zis 1,3 milioane… eu am câștigat un milion la jocuri într-o noapte doar! Eu nu am strâns bani niciodată, dar în schimb am avut tot timpul ce vreau! Și încă o dată spun… sunt un om care nu ține cont… dacă un sacou costă o sută de mii și poate nu merită mai mult de 5000, dacă eu îl vreau, eu dau o sută de mii pe un sacou! Am chestia asta, încât așa mi-e inima formată! Că nu trăiesc două sute de vieți! Eu trăiesc una și vreau să trăiesc la un nivel cum nici milionarii nu trăiesc! Vreau să am ambiție mai tare decât ei! Prin asta sunt mai bogat decât ei! Ei au bani, dar n-au ambiție!”, a declarat, recent, Florin Salam.

Apelul la responsabilitate

Andreea și comunitatea persoanelor cu dizabilități fac apel la responsabilitate și respect, dorind ca incidentele de acest gen să fie luate în serios și sancționate corespunzător, pentru a preveni repetarea lor în viitor.

Rămâne de văzut cum va răspunde Florin Salam acestor acuzații și dacă recentul scandal va afecta durabil cariera și imaginea sa. Este clar că, în lumina acestor evenimente, atenția publicului și a organizațiilor pentru drepturile omului este acum îndreptată spre modul în care artistul va gestiona această situație și care vor fi pașii săi următori în îndreptarea eventualelor greșeli.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: