Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam oferă un răspuns dur în scandalul cu mirii din Târgoviște. Replica artistului pentru cei care îl acuză de furt: ”Eu sunt șeful nunților”

Florin Salam oferă un răspuns dur în scandalul cu mirii din Târgoviște. Replica artistului pentru cei care îl acuză de furt: ”Eu sunt șeful nunților”

GALERIE FOTO (4)

Scandalul în care este implicat cunoscutul manelist, Florin Salam, a luat amploare după ce un cuplu din Târgoviște a ajuns la poliție, susținând că artistul le-a dat țeapă. Această situație a stârnit o serie de reacții puternice în mediul online și în presă.

În urma tuturor acuzațiilor cum că Florin Salam ar fi luat bani pentru a cânta la o nuntă și nu s-ar fi prezentat, manelistul a dat o nouă replică. El susține că este nevinovat și că este pregătit să își dovedească nevinovăția în fața legii.

Se autointitulează „șeful nunților”

Deranjat de atitudinea tuturor celor care îl acuză de fraudă la o nuntă din Târgoviște, Florin Salam a ieșit cu noi declarații în spațiul public. Acesta a postat un videoclip pe platforma sa de socializare, unde își exprimă poziția în întregul scandal. În această postare se autointitulează „șeful nunților”, subliniind că este nevinovat și că va lupta pentru a-și apăra reputația.

„Eu sunt șeful nunților, eu sunt șeful banilor. Și de acum încolo, 20 de ani, 30 de ani, chiar și 100 de ani, am să bag boală în dușmani. Că am o vorbă de mătase, eu fac nunțile frumoase și să audă lumea multă. Fără minte, nunta îi urâtă. Lasă să audă lumea multă că fără mine, nunta îi urâtă.”, menționează Salam în videoclipul cu pricina.

Reacțiile în mediul online nu au încetat să apară, fiind multe și diverse. Pe de o parte, există fani și susținători ai lui artistului, care consideră că acesta este nevinovat și că este victima unei înscenări. Pe de altă parte, există și persoane care condamnă presupusa acțiune și își exprimă solidaritatea față de cuplul din Târgoviște, considerând că aceștia au fost nedreptățiți.

Manelistul își susține nevinovăția

Florin Salam a declarat că nu va lăsa această situație așa cum este și că este hotărât să acționeze pe cale legală împotriva celor care l-au acuzat. El consideră că este implicat în niște situații fără precedent și că este victimizat fără a avea vreo legătură reală cu acuzațiile aduse. Toată această încurcătură în care este implicat Florin Salam continuă să facă valuri în presă și în mediul online.

Cu toate că artistul susține că este nevinovat și că este victimizat, opinia publică este încă împărțită în ceea ce-l privește. Și, din păcate pentru el, acesta nu este singura situație în care este acuzat de acte frauduloase. Nici bine nu a început 2024, că deja apăreau acuzațiile conform cărora manelistul ar fi ajuns să bată o damă de companie. Și acele acuzații au fost negate în totalitate.

Prezentul scandal în care este implicat are la mijloc o sumă de 5.500 de euro. Chiar dacă pentru artist ar putea părea puțini bani, pentru marea majoritate a românilor nu este deloc o sumă de ignorat. Se știe deja că Florin Salam este, poate, cel mai scump manelist pentru nunți și evenimente. Nu oricine își permite să se gândească să-l aibă la nuntă pe Salam, motiv pentru care mulți internauți sunt supărați și dezamăgiți de aceste vești triste venite la început de 2024.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: