Redactia.ro
Home » Știri » Florin Salam, acuzat de înșelătorii. Oamenii îl bombardează cu telefoane pentru a confirma prezența la evenimente

Florin Salam, acuzat de înșelătorii. Oamenii îl bombardează cu telefoane pentru a confirma prezența la evenimente

Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, se află din nou în mijlocul unui scandal. Artistul este acuzat că ar fi luat bani în avans pentru a cânta la diverse evenimente, însă nu s-a prezentat la acestea, și, mai grav, nu ar fi returnat sumele primite. Acuzațiile au stârnit o mare nemulțumire în rândul celor care l-au contractat, iar mulți oameni se tem acum să nu fie și ei păcăliți. În fața acestui val de critici și acuzații, Florin Salam a simțit nevoia să se apere public și să clarifice situația.

Florin Salam, acuzat că a încasat avansuri fără să onoreze contractele

Detaliile scandalului au apărut la sfârșitul lunii august, când Cancan.ro a relatat că Florin Salam ar fi luat un avans considerabil pentru a cânta la mai multe nunți în municipiul Călărași, însă nu s-a prezentat la evenimente.

Potrivit surselor, suma totală pe care artistul ar fi primit-o se ridica la 150.000 de euro. Această situație a pus pe jar organizatorii de evenimente, care acum se tem că vor fi păcăliți dacă îl angajează pe Salam să cânte la nunțile și petrecerile lor.

Florin Salam a fost acuzat de mai multe persoane că, după ce au plătit sume considerabile în avans, artistul nu a mai onorat contractele și nu a returnat banii. În acest context, au existat multe telefoane de la cei care aveau evenimente programate cu el, în special în Londra, pentru a se asigura că manelistul va fi prezent. Acestea nu au fost doar telefoane de confirmare, ci au devenit insistente, mulți fiind îngrijorați că ar putea fi înșelați.

Reacția lui Florin Salam: „Sunt cel mai corect om”

În urma presiunilor crescânde și a numeroaselor acuzații care i-au fost aduse, Florin Salam a decis să reacționeze public. Într-un live pe TikTok, artistul a vorbit despre situația delicată în care se află și a dorit să clarifice faptul că va onora contractele pe care le are, inclusiv cel din Londra. Însoțit de câteva persoane din echipa sa, Salam a susținut că este cel mai corect om și că toate acuzațiile care i-au fost aduse sunt nefondate.

„Am spus că mergem la Londra. Noi mergem la Londra. Sunt cel mai corect om la ora asta, nu există om mai corect. Eu v-am spus de atunci că sunt un om dintr-o bucată. Că n-am putut să cânt doi ani de zile și am avut fiecare… fiecare om trece prin fel și fel de situații (…), dar la ora asta sunt cel mai corect om, nu există nici președintele să fie mai corect ca mine. Vă pup și pentru asta, mulți sunteți ofticoși pentru că eu dacă sunt corect, se simte și toată lumea e mai liniștită (…) Se vede toată activitatea mea pe TikTok-urile astea”, a spus Florin Salam, într-un live, pe TikTok.

„Eu sunt șeful nunților” – un orgoliu care a rămas neschimbat

Florin Salam nu este la prima rundă de acuzații de acest fel. Cu câțiva ani în urmă, artistul a fost implicat într-un scandal similar, când a fost acuzat că nu s-a prezentat la o nuntă din Târgoviște, deși ar fi fost plătit pentru a cânta. În acel moment, Salam a reacționat public într-un videoclip postat pe Facebook, declarând că nicio nuntă nu poate fi la fel de frumoasă fără prezența sa.

„Eu sunt șeful nunților, eu sunt șeful banilor. Și de acum încolo, 20 de ani, 30 de ani, chiar și 100 de ani, am să bag boală în dușmani. Că am o vorbă de mătase, eu fac nunțile frumoase și să audă lumea multă. Fără minte, nunta îi urâtă. Lasă să audă lumea multă că fără mine, nunta îi urâtă”, spunea manelistul, la acel moment, într-un videoclip, pe Facebook.

Această atitudine încrezătoare a rămas neschimbată, iar Salam continuă să își exprime convingerea că este un artist indispensabil pentru evenimentele mari. Chiar și în fața acuzațiilor grave, manelistul nu și-a pierdut orgoliul și a continuat să își afirme importanța în industria muzicală.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: