Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam, ținta acuzațiilor lui Alex Bodi: «El este un lăutar. Nu știu unde e puterea lui». De la ce a pornit conflictul

Florin Salam, ținta acuzațiilor lui Alex Bodi: «El este un lăutar. Nu știu unde e puterea lui». De la ce a pornit conflictul

alex bodi florin salam

Florin Salam și Alex Bodi sunt protagoniștii unui conflict de proporții după ce artistul l-a acuzat pe afacerist că a fost tras în afacerea cu NFT-uri fără să știe, cu exactitate, despre ce este vorba. În replică, Alex Bodi nu s-a ferit să-i adreseze replici fără filtru și l-a caracterizat ca fiind un simplu lăutar.

Florin Salam s-a simțit păcălit de Alex Bodi

Florin Salam a povestit, în cadrul unui live făcut pe contul unei rețele de socializare, că ar fi fost escorcat de către Alex Bodi, cel care l-a convins să intre în afacerea cu NFT-uri. Alex Bodi nu a închis ochii la acuzațiile pe care le-a primit din partea artistului și a avut o replică pe măsură.

„Eu m-am retras din chestia asta cu NFT, probabil dacă vorbeam din prima cu Alex Bodi, probabil dacă și el se ținea de cuvânt, rămâneam și țineam și lumea la curent cu tot ce se întâmplă pe acolo.  Așa, din punctul meu de vedere, eu m-am retras de acolo, vă anunț eu când e ceva, da?”, a spus Florin Salam, pe contul personal de Facebook.

Conform lui Alex Bodi, Florin Salam ar trebui să își ceară scuze, să nu mai distorsioneze adevărul. să nu uite că a fost împrumutat cu bani de către afacerist și să fie recunoscător celor care i-au oferit astăzi statutul de „rege”, el fiind un simplu lăutar.

Alex Bodi i-a oferit o replică pe măsură

„El este un lăutar, un artist, care singura lui putere este să îmi scoată bani din buzunar ca să-i dau. Eu nu am nevoie de putere. Ce putere? Și asta că fac eu bani de pe urma lui, banii se fac cu oameni cu bani eu nu știu dacă el are bani.

Adică puterea lui comparativ cu mine, dar ar trebui să cânte vreo 30 de ani zi de zi, bine, ca să ajungă la un prag. Îl respect și țineam foarte mult la el. Cred că are o vârstă, dar nu știu unde e puterea lui. El e «rege » pentru oameni și să nu uite că oamenii l-au ridicat. El este unde e sau a fost datorită oamenilor”, a declarat Alex Bodi, într-un interviu oferit celor de la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: