Redactia.ro
Home » Sport » Florinel Coman a fost audiat de polițiști! Ce au vrut să afle anchetatorii

Florinel Coman a fost audiat de polițiști! Ce au vrut să afle anchetatorii

gigi becali, Florinel Coman, Florinel Coman permis de conducere, acte false, Ucraina

Florinel Coman s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând cu 165 de km/h, iar permisul de conducere pe care l-a prezentat s-a dovedit fals.

Anchetatorii încearcă să afle cine i-a procurat fotbalistului permisul fals de conducere din Ucraina, mai ales că în acest moment există o adevărată rețea care se ocupă de asemenea acte. Pe teritoriul României au fost descoperite mai multe persoane care aveau acte false emise în Ucraina sau Moldova. Polițiștii l-au liniștit pe Florinel Coman și i-au spus că va scăpat de o pedeapsă cu executare dacă îi va ajuta pe anchetatori. Nu a putut însă să le spună mare lucru. Acesta a declarat că nu îi cunoaște personal pe cei care l-au contactat pe internet. Cele mai multe astfel de cazuri au fost descoperite în Iași.
Polițiștii l-au întrebat pe fotbalistul de 22 de ani, dacă Gigi Becali are vreo implicare în acest caz, iar răspunsul a fost negativ. Inițial Gigi Becali și-a apărat jucătorul crezând că acesta a obținut în mod legal permisul de conducere în altă țară.

Cum se obține permisul în Ucraina

Legile pentru a obține permisul de conducere în Ucraina sunt foarte clare. Mai întâi trebuie ca persoana respectivă să aibă permis de ședere. Examenul constă în două probe: una teoretică și una practică. Cea teoretică durează 20 de minute, se dă pe computer și conține 20 de întrebări. Cel care dorește permisul trebuie să răspundă corect la 18 dintre cele 20 de întrebări.
Ceea ce le-a dat de gândit polițiștilor români când l-au legitimate pe Florinel Coman a fost faptul că actele sale nu erau traduse. Mai mult permisul nu era în nicio bază de date, pentru că nu fusese înregistrat.
Pentru un document fals de acest tip șpaga este de aproximativ 4.000 de euro și poate fi cumpărat direct de pe internet. Polițiștii din Elveția au fost primii care au descoperit persoane care aveau acte false emise în Ucraina. În ultima vreme în România au fost descoperite din ce în ce mai multe astfel de cazuri, dar deocamdată nu a fost găsit niciun vinovat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: