Redactia.ro
Home » Sport » Florinel Coman a fost prins fără carnet! Gigi Becali a lămurit situația!

Florinel Coman a fost prins fără carnet! Gigi Becali a lămurit situația!

Florinel Coman, permis conducere, gigi becali,

Fotbalistul celor de la FCSB are probleme cu legea. A fost prins conducând fără permis pe autostrada A2, iar acum i se va face dosar penal. Gigi Becali spune că jucătorul său are un permis obținut în altă țară, iar situația va fi lămurită.

Poliția l-a prins pe jucătorul celor de la FCSB conducând pe A2, cu 165 de km pe oră. După ce a depășit cu mult viteza legală, se pare că fotbalistul nu a putut prezenta nici permisul de conducere. Acesta le-a arătat un document care semăna cu un permis de conducere internațional. Polițiștii ar fi căutat în baza de date, dar nu au reușit să găsească niciun document pe numele Coman Florinel Teodor. Astfel, s-au văzut nevoiți să-i întocmească fotbalistului dosar penal și au reținut documentele prezentate de acesta pentru a fi cercetate. Incidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 17:25, pe sensul de mers dintre Constanța spre București.

Gigi Becali a lămurit situația

Patronul echipei FCSB a lămurit situația. Acesta a declarat că Florinel Coman are un permis de conducere pe care l-a obținut în Ucraina. Potrivit legii din Ucraina acolo examenul de conducere se dă pe o perioadă de două luni.

”El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te înregistrează nimeni.
Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo.
Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ”domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală”. O să-l ierte și gata”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Fotbalistul conducea un bolid de lux în momentul în care a fost oprit de oamenii legii. Mașina, marca Audi A7, costă în jur de 50.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: