Redactia.ro
Home » Sport » Iubita lui Florinel Coman, mesaj clar! “Nu îmi spune nimeni ce să fac”

Iubita lui Florinel Coman, mesaj clar! “Nu îmi spune nimeni ce să fac”

GALERIE FOTO (7) Florinel Coman, Ioana Timofeciuc, FCSB

Iubita lui Florinel Coman, Ioana Timofeciuc a avut un mesaj cât se poate de clar pentru toți prietenii săi. Aceasta le transmite să nu se bage în viața ei.

Florinel Coman și Ioana sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri din sport. Ioana are o grămadă de urmăritori pe conturile de socializare, iar fiecare postare primește mii de aprecieri. De-a lungul timpului, bruneta a postat o grămadă de mesaje care au creat discuții în mediul online. Acum, Ioana Timofeciuc, în vârstă de 22 de ani a avut un mesaj ferm. Nu dorește ca cineva să se implice în viața ei.

„Eu sunt propria mea limită! Nu are cum să vină cineva în lumea asta să-mi spună: «NU SE POATE, NU AI VOIE, NU AI CUM, E RUȘINE, E INTERZIS, ETC.» Atâta timp cât eu VREAU, POT ORICE! Am voie orice, oricând, pentru că așa decid EU! Nu vă mai lăsați manipulați de societatea asta de c*cat”, a scris Ioana pe contul personal de Instagram.

Ioana și fotbalistul lui FCSB sunt împreună de câțiva ani. Tănăra este din Constanța, iar cei doi s-au cunoscut pe când perla lui Gigi Becali juca la Viitorul. Bruneta a studiat Dreptul și designer-ul vestimentar.

Cum o răsfață Florinel Coman

În urmă cu mai bine de două săptămâni, a fost ziua de naștere a Ioanei. Florinel Coman era în cantonament în Turcia, dar a reușit să-și surprindă iubita. I-a făcut cadou o plimbare cu elicopterul și un buchet uriaș de flori. Și Gigi Becali a avut grijă de perla sa. Latifundiarul a dezvăluit că i-a dat fotbalistului 250.000 de euro, pentru ca acesta să poată cumpăra o casă. Coman a lipsit de pe teren aproape tot sezonul, după ce a suferit o accidentare. Patronul celor de la FCSB a avut mai multe oferte pentru fotbalist, dar deocamdată nu a vrut să-l vândă. Becali speră să obțină pentru Florinel Coman o sumă record.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: