Redactia.ro
Home » Sport » Florinel Coman, cadou inedit pentru iubita sa! Cum a fost surprinsă bruneta

Florinel Coman, cadou inedit pentru iubita sa! Cum a fost surprinsă bruneta

GALERIE FOTO (3) Florinel Coman, permis conducere, gigi becali,

Florinel Coman nu a putut fi alături de iubita sa, de ziua acesteia de naștere. S-a pregătit însă din timp și reușit să o surprindă pe Ioana.

Ioana Timofeciuc a împlinit 22 de ani și a fost surprinsă în cel mai frumos mod de iubitul ei. Florinel Coman este în cantonament cu FCSB în Turcia, dar nu a uitat să se pregătească așa cum trebuie. Astfel, fotbalistul a aranjat ca iubita sa să aibă parte de o zi incredibilă. Complice la surpriză a fost chiar sora Ioanei. Cadoul inedit a fost o plimbare cu elicopterul deasupra Mării Negre și a orașului natal, Constanța. La sfârșit, bruneta a primit și un buchet de flori.

„La mulți ani, surioara mea frumoasă, minunată. drăgălașă! Te super iubesc!!! Să ne trăiești o mie de ani!”, a scris sora Alexandrei.

Florinel Coman și Ioana sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri din sport. Ioana are o grămadă de urmăritori pe conturile de socializare, iar fiecare postare primește mii de aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ioana Timofeciuc (@ioanatm)

Cât câștigă ” perla” lui Becali

Gigi Becali a decis să-i mărească salariul lui Florinel Coman. Acesta a decis să-i dea jucătorului 20.000 de euro, în plus fotbalistul a primit și 250.000 de euro pentru a putea să-și cumpere o casă. Patronul celor de la FCSB are planuri mari pentru mijlocaș. Vrea să îl vândă pentru o sumă record. Coman a lipsit de pe teren aproape tot sezonul, după ce a suferit o accidentare.

”I-am dat lui Coman 20.000 pe lună, avea 15.000. I-am dat și 250.000 pentru apartament. Eu cred că e mai bine să plece peste un an, să ia 2.000.000 de euro salariu pe an, decât să plece acum pe 700.000.
Trebuie să stea cu mintea la fotbal, la fel și Moruțan. Decât să-l dau pe Moruțan acum, mai bine pleacă în Europa peste un an, să iau 30.000.000 de euro și el 3.000.000 salariu”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

FCSB mai are o problem. Echipa este în cantonament în Turcia și potrivit legii, roș-albaștrii ar putea avea problem la întoarcerea în țară. Tot lotul ar trebi să stea 10 zile în carantină, ceea ce ar da peste cap programul Ligii 1. Totuși, FCSB poate scăpa de carantină. Autoritățile susțin că o eventual exceptare de la carantină se va decide la întoarcerea în țară. Gigi Becali s-a înfuriat cumplit când a auzit ce ar putea păți echipa sa și amenință cu un proces.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: