Redactia.ro
Home » Sport » Unde ar putea ajunge Florinel Coman! Câți bani vrea Gigi Becali

Unde ar putea ajunge Florinel Coman! Câți bani vrea Gigi Becali

Florinel Coman, fcsb, transfer,

Gigi Becali încearcă să dea lovitura cu transferul lui Florinel Coman. Din câte se pare, fotbalistul nu va juca în MLS. Destinația sa ar putea fi Premier League.

În ultimele luni, Florinel Coman a fost curtat de americanii de la Orlando City. De asemenea s-a spus că ar fi dorit și de Galatasaray, iar acum impresarul jucătorului spune că ar fi oferte și din Premier League. Patronul FCSB i-a stabilit deja prețul. 20 de milioane de euro.

”Până acum, au fost numai tatonări cu Florinel Coman. Întreabă ei, eu le dau răspunsul: 20 de milioane de euro”, a spus Becali la Digi Sport.

Jurnaliștii turci susțin că fotbalistul ar fi pe lista celor de la Galatasaray, dar deocamdată nu există o ofertă în acest sens.

Florinel Coman în Premier League?

Victor Becali a dezvăluit faptul că fotbalistul nu și-a dorit niciodată să joace în SUA. Ar prefera să rămână să joace la un club din Europa.

”Eu îmi doresc să plece. Eu simt că va pleca. Cred că va fi un moment bun în care să facă pasul. Sincer să spun, MLS nu era o destinație bună. Nici el nu era încântat de idee, adică își dorește un alt fotbal, cu tot respectul pentru ceea ce se întâmplă în Statele Unite. Nu se ridică la nivelul Europei. Eu cred că Florinel face față cu brio la echipe puternice din Europa. Poate fi capabil să facă pasul la o echipă de mijlocul clasamentului din Anglia și într-un an, doi, să facă pasul mai sus”, a declarat impresarul fotbalistului, Victor Becali, pentru GSP.ro.

În acest moment, fotbalistul în vârstă de 22 de ani are o cotă de 5,4 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Florinel Coman a ajuns la FCSB în anul 2017. A fost transferat de la FC Viitorul. A jucat și pentru naționalele U17, U19 și U21.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: