Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Marin și Florinel Coman ar putea fi colegi! O echipă din Turcia îi vrea pe români

Răzvan Marin și Florinel Coman ar putea fi colegi! O echipă din Turcia îi vrea pe români

Florinel Coman, Răzvan Marin, Galatasaray,

Turcii de la Fotomac susțin că Răzvan Marin și Florinel Coman sunt doriți de Galatasaray. Oficialii clubului ar fi început deja negocierile cu FCSB și Ajax.

„Fatih Terim a spus numele dorite”, titrează turcii. Cei doi români i-ar înlocui pe Younes Belhanda și Henry Onyekuru care părăsesc echipa. Turcii vor să facă transferul cât de repede dorind să se bazeze pe Răzvan Marin și Florinel Coman la începutul următorului sezon.
Ioan Becali, care îl reprezintă pe Coman a făcut deja anunțul.

”Gata, vine surpriza! Vă spun sigur că Florinel Coman pleacă de la FCSB în vara asta! Mai aveți doar puțină răbdare. Eu chiar cred de data asta că Florinel va pleca și Gigi va fi foarte mulțumit cu suma pe care o va obține pentru Coman”, ar fi spus impresarul.

Florinel Coman, cel mai bun marcator din Liga I

Jucătorul celor de la FCSB este cel mai bun marcator din acest sezon, cu 11 goluri marcate în 25 de partide. Fotbalistul crescut de Viitorul a ajuns la echipa lui Gigi Becali în 2017. Ultimul an a fost cel mai bun din cariera sa. Acesta a impresionat și la EURO unde a făcut parte din naționala de tineret.
Dacă va ajunge la Galatasaray, Răzvan Marin va fi deocamdată împrumutat. Acesta a ajuns la Ajax anul trecut, dar nu a reușit să impresioneze deloc, stând mai mult pe banca de rezerve. 17 meciuri a bifat Marin la Ajax, dar toate din postura de rezervă. Românul a reușit doar 2 assisturi pentru Ajax. În vara anului trecut olandezii au plătit celor de la Standard Liege pentru român 12,5 milioane de euro. În iarnă, Răzvan Marin a fost dorit de FC Bruges, însă Ajax s-a opus transferului.

“Bruges nu a fost singura echipa care mă dorea. Nu am fost însă lăsat să plec. Mi s-a transmis că e nevoie de mine. Eu doream să plec, dar nu am avut ce să fac ”, a spus fotbalistul la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: