Redactia.ro
Home » Sport » Florinel Coman ar putea ajunge la AS Roma! Ce oferte a primit Gigi Becali

Florinel Coman ar putea ajunge la AS Roma! Ce oferte a primit Gigi Becali

Florinel Coman ar putea ajunge la AS Roma

Florinel Coman ar putea ajunge la AS Roma! Presa din peninsulă susține că echipa din Serie A încearcă să ajungă la o înțelegere cu Gigi Becali.

Orlando City, din Major Soccer League nu este singura echipă interesată de Florinel Coman. Potrivit jurnaliștilor italieni AS Roma a început să-și arate interesul pentru jucătorul lui Gigi Becali.

„Steaua o ofertă de 7 milioane de euro de la un club din MLS, dar Roma continuă să discute cu reprezentanții jucătorului, dar nu forțează lucrurile. E complicat și din cauza stării actuale din fotbal, generată de pandemie”, a scris jurnalistul italian, Flavio M. Tasotti, pe contul său de socializare.

În momentul întreruperii campionatului, AS Roma se află pe locul 5 în Serie A, cu 45 de puncte.

Florinel Coman ar putea ajunge la AS Roma!

Florinel Coman joacă pentru FCSB din 2017 când a fost transferat de la FC Viitorul. În acest sezon fotbalistul de 22 de ani a marcat 11 goluri pentru echipa sa. Atacantul are și trei convocări la echipa națională de seniori. Încă din toamna anului trecut americanii de la Orlando City s-au atătat interesați de jucător dar nu au ajuns la o înțelegere cu patronul FCSB. Acum, Gigi Becali ar fi dispus să renunțe la atacantul său pentru suma de 9 milioane de euro. Dacă transferul se va realiza Coman ar primi un salariu fabulos. 1 milion de euro pe an.

”Au spus că ar da opt milioane de euro și 10% dintr-un viitor transfer, dar eu am zis nu. Eu am cerut 10 milioane de euro și un procent de 20% și banii să-i dea pe toți acum”, declara Gigi Becali, la Digi Sport.

În acest moment cota de piață a tânărului atacant este de 5,4 milioane euro, potrivit transfermarkt.com.

„Mie îmi place America, e interesantă. Decât în Spania la o echipă mică unde să nu joci cum au mai păţit alţii, mai bine în America”, declara Helmut Duckadam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: