Redactia.ro
Home » Sport » Florinel Coman, cu un pas mai aproape de Orlando City! Discuție finală după Paște

Florinel Coman, cu un pas mai aproape de Orlando City! Discuție finală după Paște

gigi becali, Florinel Coman, Florinel Coman permis de conducere, acte false, Ucraina

Florinel Coman este din ce în ce mai aproape de Orlando City! Jucătorul s-ar fi înțeles cu americanii pentru un contract de 4 ani.

Americanii anunță că discuțiile pentru transferul lui Florinel Coman se vor relua după Paște. Oferta este un contract pe 4 ani și un salariu fabulos. 1 milion de dolari pe an. Gigi Becali poate da lovitura după ce a decis să renunțe la unul dintre favoriții săi. Omul de afaceri este dispus să-l cedeze pe Coman, iar suma cerută este de 9 milioane de euro, pentru 60% din jucător.

” ”Leii” sunt pe urmele puștiului român de câteva luni, iar directorul de scouting de la Orlando, Ricardo Moreira, a fost deja în România unde s-a văzut cu jucătorul și cu impresarul acestuia, Ioan Becali. Gigi Becali așteaptă un răspuns de la Orlando după sărbătorile pascale. Rămâne de văzut dacă Orlando vor reveni la negocieri cu FCSB”, scriu jurnaliștii de la theroarpod.com.

Florinel Coman, comparat cu Neymar

Gigi Becali l-a comparat în repetate rânduri pe internaționalul de 22 de ani cu Neymar sau Mbappe. În ultimele luni patronul celor de la FCSB a mai primit și alte oferte pentru Coman, dar le-a refuzat.

”Orlando caută un atacant stânga talentat. Internaționalul român de 22 de ani, Florinel Coman, a devenit principala țintă. Regina Europei, Liverpool, și alte câteva echipe din Premier League și-au trimis reprezentanții la București pentru a-l urmări pe el și pe colegul său Dennis Man. West Ham, Lazio, Roma sau Manchester City sunt cu ochii pe Coman. În ianuarie, Sheffield United a făcut chiar o ofertă de 16 milioane de euro, dar a fost refuzată de Becali”, au mai scris americanii.

În acest moment jucătorul în vârstă de 22 de ani este cotat potrivit transfermarkt.com, la 5,4 milioane de euro. FCSB l-a transferat pe Coman de la FC Viitorul în vara lui 2017, pentru 2 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: