Redactia.ro
Home » Sport » Florinel Coman ar putea ajunge la Manchester City! Becali cere o mică avere

Florinel Coman ar putea ajunge la Manchester City! Becali cere o mică avere

Florinel Coman ar putea ajunge la Manchester City

Florinel Coman ar putea ajunge la Manchester City. Narcis Răducanu susține că jucătorul este monitorizat în acest moment și de alte cluburi. În schimb, jurnaliștii de la Daily Mail scriu că discuțiile dintre englezi și FCSB s-au intensificat.

Florinel Coman ar putea ajunge în scurt timp la Manchester City. În vara acestui an, Sporting Lisabona l-a dorit, dar Gigi Becali a cerut pra mulți bani. Potrivit Daily Mail, jucătorul de 21 de ani ar mai fi dorit de Roma și West Ham.

”Astfel de transfer nu se face atât de simplu. Este intens monitorizat, nu doar de City. Scouting-ul din vestul fotbalistic își face datoria și sunt convinsă că sunt multe echipe pe urmele lui. El este într-o formă foarte bun. Are calitate și nu putem decât să așteptăm și să ne bucurăm de calitățile lui, până atunci. Nu-l văd că se gândește la partea materială. Este concentrat la fotbal. Dă totul la antrenamente”, a declarat Narcis Răducan la Digi Sport Special.

Florinel Coman a intrat în atenția marilor cluburi după Euro 2019. După ce a avut o evoluție foarte bună, mai multe cluburi și-au arătat interesul pentru el. La turneul final, Coman a marcat două goluri și a scos un penalty în meciul cu Anglia U21. Din acel moment se pare că englezii au stat cu ochii pe el.

Gigi Becali cere o avere pentru Coman

Gigi Becali i-a stabilit prețul jucătorului de 21 de ani. 30 de milioane de euro, plus 30% dintr-un viitor transfer.

”Au fost niște discuții cu niște oameni pentru Coman. Era vorba de o echipă din Portugalia, Sporting sau Porto. Nu mai știu sigur. Eu am cerut atunci 20 de milioane de euro. Acum vreau 30. Așa cresc eu prețul. Dacă mai dă două goluri la echipa națională, cer 50 de milioane. Florinel Coman are 21 de ani și va crește mult. Va costa 200 de milioane în doi ani”, a spus Becali.

În acest moment potrivit transfermarkt.com, cota de piață a lui Florinel Coman este de 3,5 milioane de euro.

Citește și: Cupa României! Se știu și ultimele echipe calificate în sferturile competiției

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: