Redactia.ro
Home » Sport » Florinel Coman, gest impresionant! Spectacol pe Arena Națională

Florinel Coman, gest impresionant! Spectacol pe Arena Națională

Florinel Coman, gest impresionant

Florinel Coman, gest impresionant după ce a înscris. După ce a restabilit egalitatea, Coman a ridicat deasupra capului un tricou negru cu o poză albă.

Florinel Coman a restabilit egalitatea la doar câteva minute după ce Ciobotariu deschisese scorul. După ce a înscris Coman a mers la marginea terenului și a ridicat deasupra capului un tricou negru care avea pe el poza unui suporter al celor de la FCSB, Petre Aurel, cunoscut ca „Rică”. Acesta a murit în urmă cu câteva zile din cauza unei boli necruțătoare. În ultima vreme, suporterii de la FCSB au strâns bani pentru a ajuta la operațiile făcute de acesta.

Suporterii au făcut spectacol pe Arena Națională

Fanii celor două echipe au făcut un adevărat spectacol în tribune. Au afișat diverse bannere, steaguri. Nu au lipsit nici fumigenele. Dinamovișii au avut și un moment special dedicat lui Cătălin Hîldan, care a murit pe 5 octombrie în urmă cu 19 ani.

Suporterii dinamoviști l-au comemorat astăzi, ca de fiecare dată pe “Unicul Căpitan” la cimitir, unde au dus coronae de flori, au cântat și au aprins fumigene. Apoi au mers acasă la familia lui Hîldan și au cântat minute în șir. Atături de ei a fost și antrenorul Ionuț Chirilă, cel care l-a descoperit pe Hîldan. Jucătorul care avea doar 24 de ani s-a stins din viață la meciul SN Olteniţa – Dinamo, în minutul 74. A suferit un accident vascular cerebral, iar medicii nu au mai putut să facă nimic.

Citește și: 19 ani de la moartea lui Cătălin Hîldan! Momente speciale în memoria „Unicului Căpitan”