Redactia.ro
Home » Sport » Telenovela Florinel Coman continuă! Anunțul făcut de Gigi Becali

Telenovela Florinel Coman continuă! Anunțul făcut de Gigi Becali

Telenovela Florinel Coman continuă

Telenovela Florinel Coman continuă! Gigi Becali susține că a mai primit o ofertă pentru perla sa. Un club de tradiție din Europa ar dori să-l transfere.

Finanțatorul FCSB spune că mai multe cluburi din Europa l-au monitorizat pe Florinel Coman, dar nu a vrut să dezvăluie niciun nume. Oferta concretă ar fi venit însă de la AS Roma. Becali spune că nu vrea să-l dea pe fotbalist pentru mai puțin de 10 milioane de euro.

”Coman are ofertă din America, ăia scriu că s-ar fi înțeles, nu știu, aștept un răspuns din partea lor. Dar, azi am primit o altă ofertă, din Europa. Au spus că ar da opt milioane de euro și 10% dintr-un viitor transfer, dar eu am zis nu. Eu am cerut 10 milioane de euro și un procent de 20% și banii să-i dea pe toți acum. Eu vă zic cum se întâmplă, dar Dumnezeu o să facă”, a anunțat Gigi Becali, la Digi Sport.

Dacă va pleca în America, Coman ar urma să primească un salariu de 1 milion de euro pe an.

Telenovela Florinel Coman continuă

Jurnaliștii de la theroarpod.com scriau săptămâna trecută faptul că Orlando ar fi ajuns deja la o înțelegere cu fotbalistul de la FCSB. Potrivit transfermarkt.com, Coman valoreaza în acest moment 5,4 milioane de euro.

”Orlando este pe urmele puștiului român de câteva luni, iar directorul de scouting de la Orlando, Ricardo Moreira, a fost deja în România unde s-a văzut cu jucătorul și cu impresarul acestuia. Din câte se pare, Orlando a ajuns deja la un acord pe 4 ani cu jucătorul, pentru un salariu de 1.000.000 de dolari pe an, dar oferta inițială a celor de la City a fost sub pretențiile lui Becali. Gigi Becali așteaptă un răspuns de la Orlando după sărbătorile pascale”, au scris cei de la theroarpod.com.

Președintele de imagine al FCSB, îl îndeamnă pe Coman să plece în America.

„Mie îmi place America, e interesantă. Decât în Spania la o echipă mică unde să nu joci cum au mai păţit alţii, mai bine în America. Salariul nu e rău, nu e rău deloc”, a spus Helmut Duckadam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: