Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Marin, probleme la sosirea în România! A stat 20 de ore în vamă

Răzvan Marin, probleme la sosirea în România! A stat 20 de ore în vamă

Răzvan Marin, vama

Răzvan Marin a decis să revină în România. Nu se aștepta însă, ca la graniță să întâmpine probleme. A petrecut ore întregi la vamă.

După ridicarea stării de urgență, foarte mulți români s-au întors acasă. Nu s-au așteptat însă să petreacă aproape o zi în vamă pentru a putea intra în România. Printre aceștia s-a aflat și Răzvan Marin. Mijlocașul lui Ajax a stat 20 de ore în vama Nădlac, împreună cu familia sa.

„Să tot vrei să vii acasă. După ne întrebăm de ce pleacă lumea în străinatate. Încă puțin și se fac 18 ore de când ne chinuim să facem acei 5-6 kilometri pentru a intra în Romania”, a scris fotbalistul pe contul său de instagram.

Peste 16.000 de români s-au înghesuit să intre în țară, după ridicarea stării de urgență.

În Olanda nu se mai joacă niciun meci

Răzvan Marin a decis să revină acasă, după ce Federația de Fotbal din Olanda a anunțat că Eredivisie nu se mai joacă în acest sezon. Titlul de campioană nu a fost acordat. Echipa românului, Ajax este pe primul loc în clasament, după ce a adunat 56 de puncte în 25 de meciuri. Ajax este la egalitatea cu AZ Alkmaar, dar are un golaveraj superior. Nu vor exista echipe retrogradate, dar nici promovate. Olicialii olandezi au decis că participantele în Cupele Europene vor fi desemnate după clasamentul actual. Ajax și AZ Alkmaar vor juca în Liga Campionilor, iar Feyenoord, PSV și Willem II în Europa League. Răzvan Marin nu s-a adaptat foarte bine la Ajax așa că probabil se va transfera cât de curând. Prasa din Olanda scrie că cei de la Clube Brugge ar dori să-l cumpere. Ajax vrea să-l dea pe român plus o sumă de bani pentru atacantul Krepin Diatta.
Răzvan Marin a ajuns în Olanda anul trecut pentru 12,5 milioane de euro. Deși la fost sa echipă Standard Liege românul a strălucit, în Olanda nu a reușit deloc să se adapteze și a ajuns pe banca de rezerve.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: