Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali: “Ne-am interesat are carnet valabil”! Ce se întâmplă cu Florinel Coman

Gigi Becali: “Ne-am interesat are carnet valabil”! Ce se întâmplă cu Florinel Coman

Florinel Coman, permis de conducere, Gigi Becali

Florinel Coman a fost prins la volan fără permis de conducere, gonind cu 165 de km pe autostrada A2. După verificări, polițiștii i-au întocmit dosar penal. Gigi Becali i-a luat apărarea jucătorului său și spune că dacă acesta nu va mai putea pleca din România din cauza problemelor în acest caz, îl va ține la FCSB și îi va crește el salariul.

Gigi Becali a declarat după isprava fotbalistului său că acesta ar avea permis de conducere obținut în Ucraina.

“Ne-am interesat, are un permis de conducere perfect valabil în Ucraina. A greșit pentru că nu l-a înregistrat și la Poliția Română. Se va rezolva situația. Va avea permisul suspendat pentru a condus cu viteză. Trebuie să învețe din ce s-a întâmplat. Astfel și cariera sa poate să aibă de suferit”, a spus Gigi Becali.

Fostului antrenor al jucătorului de 22 de ani nu i-a venit să creadă când a auzit ce a pățit Coman. Pe lângă problemele cu legea, Florinel Coman nu trece printr-o perioadă foarte bună nici pe plan sportiv.

„Nu-mi vine să cred! Știam că nu are permis, că se pregătește și că face școala de șoferi. Nu știu cine l-a sfătuit să facă treaba asta cu permis de Ucraina, dar l-a sfătuit foarte rău. Probabil e cineva din anturajul lui. E o inconștiență ce a făcut, dar să știți că Florinel nu e un element rău.
Nu e nici țigan, nici infractor, nu provine dintr-o familie săracă. E dintr-o familie normală, de oameni muncitori. Taică-su lucrează și acum șofer pe un camion care transportă cereale.
Probabil trece printr-o perioadă mai grea și nu are un sprijin. Îl cunosc foarte bine și știu că lui îi trebuie cineva lângă care să-i dea încredere tot timpul. Mă uitam la el în timpul meciurilor și văd în el o frustrare, cauzată probabil de presiunea mare. El încearcă, ajunge în situații de a da gol, trage la poartă, dar nu îi intră.
În astfel de momente, ar trebui să-l susțină cineva. Clubul ar trebui să aibă un om care să se ocupe de toate problemele care îl frământă pe un jucător. Cluburile mari au psihologi. Așa ar trebui să aibă și FCSB, mai ales că e un club care vrea să vândă jucători pe sume mari în străinătate.
E o problemă ce s-a întâmplat, dar lumea ar trebui să ajute acum. Clubul, presa, toată lumea. E un jucător important pe care nu ne permitem să-l pierdem”, a declarat Laurențiu Calu, pentru GSP.

Daniel Pancu, sfaturi pentru Coman

În scandalul momentului a intervenit și Daniel Pancu. Se știe că acesta nu a fost cel mai liniștit fotbalist, iar în trecut a avut și el probleme cu legea.

„Și eu am condus fără permis la începuturi, am băut la volan, eram teribilist, ca trei sferturi dintre fotbaliștii de pe vremea aia. Însă la antrenamente și la meciuri dădeam totul, asta conta! Totuși, erau alte vremuri, vorbim de acum 15-20 de ani.
Acum nu mai sunt posibile astfel de lucruri. Eu zic că nu e el vinovat, ci aceia din jurul lui care știau! Pentru că nu toți sunt maturi la 22 de ani. Coman e încă tânăr, foarte tânăr”, a spus Daniel Pancu, potrivit GSP.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: