Redactia.ro
Home » Sport » Formula 1 se reia pe 5 iulie! Cum arată noul calendar

Formula 1 se reia pe 5 iulie! Cum arată noul calendar

Formula 1 revine, europa,

Campionatul Mondial de Formula 1 ar fi trebuit să înceapă în luna martie. Tot calendarul a fost însă modificat, din cauza pandemiei de coronavirus.

Prima cursă a anului ar fi trebuit să se desfășoare în Australia, la Melbourne. Etapa a fost anulată, iar acum oficialii Marelui Circ au făcut public noul calendar. Startul se va da în Austria pe circuitul Red Bull Ring din Spielberg, pe data de 5 iulie. O săptămână mai târziu tot în Austria se desfășura încă o cursă. Și Marea Britanie va fi gazda a două etape. Pe circuitul de la Silverstone vor avea loc Marele Premiu al Marii Britanii, pe 2 august, dar şi Marele Premiu al celei de-a 70-a aniversări a Formulei 1, programat pe 9 august. Ungaria, Italia, Spania și Belgia vor găzdui câte o cursă. Toate etapele sunt programate să se desfășoare în Europa în perioada iulie – septembrie.

Cum arată noul calendar

Deocamdată au fost făcute publice doar primele 8 curse. Următoarele vor fi anunțate în curând spun oficialii competiției. În acest an în tribune nu va fi niciun spectator.
Cursa 1 – Austria (3-5 iulie)
Cursa 2 – Austria (10-12 iulie)
Cursa 3 – Ungaria (17-19 iulie)
Cursa 4 – Marea Britanie (31 iulie – 2 august)
Cursa 5 – Mare Britanie (7-9 august)
Cursa 6 – Spania (14-16 august)
Cursa 7 – Belgia (28 – 30 august)
Cursa 8 – Italia (4-6 septembrie)
Din cauza pandemiei de coronavirus care a lovit toată lumea au fost luate măsuri de siguranță. Prima măsură este testarea piloțiilor pentru COVID 19, dar și a restul personalului. În paddock va fi permis doar accesul personalului acreditat. Niciun invitat nu poate intra. Numărul persoanelor care fac parte din staff-ul fiecarei echipe va fi redus. Toate persoanele care participă la CM de Formula 1 trebuie să se protejeze cât mai bine împotriva virusului. Acest lucru include zborul cu avioane tip charter sau transport privat în restul timpului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: