Redactia.ro
Home » Stil de viață » Formula minune care previne și vindecă cancerul. Profesorul Hristo Mermerski: „Acest preparat vindecă întregul corp și determină moartea celulelor canceroase”

Formula minune care previne și vindecă cancerul. Profesorul Hristo Mermerski: „Acest preparat vindecă întregul corp și determină moartea celulelor canceroase”

Fără îndoială, otrăvirea alimentelor, a apei și a aerului, combinată cu aparenta noastră dependență de produse cancerigene, este suficientă pentru a face pe oricine să se sperie de boală, de cancer. Este necesar să căutăm și să înțelegem cum contribuim la criza cancerului, precum și să dezvoltăm un plan de acțiune pentru a lupta împotriva acestei boli în cazul în care ea ne va lovi pe noi sau pe cei dragi nouă.

Formula minune care previne și vindecă cancerul

Profesorul specialist Hristo Mermerski s-a născut în Bulgaria și locuiește acolo. Acesta este adesea menționat ca fiind omul de știință care crede că multe boli sunt cauzate de consumul de alimente greșite. Acesta afirmă că:

 „O cercetare a Organizației Mondiale a Sănătății realizată în urmă cu nouă ani arată că 70% dintre boli se datorează unei alimentații proaste”, conform „beforeitsnews.com”.

Mermerski a găsit o formulă care poate fi folosită pentru a preveni cancerul și, de asemenea, pentru a scăpa de el în majoritatea stadiilor bolii.

Acesta susține că: „Acest aliment vindecă întregul corp și determină moartea celulelor canceroase, este eficient în curățarea vaselor de sânge, îmbunătățește sistemul imunitar, vindecă inima, ficatul și rinichii și îmbunătățește funcția creierului și memoria. În plus, previne atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale, redă perfect puterea după boală”, potrivit „beforeitsnews.com”.

Cum se face medicamentul minune

Profesorul Christo Mermerski garantează că acest amestec va trata cancerul și vă va oferi o viață lungă și sănătoasă, plus energie și prospețime.

Acest amestec conține vitaminele și mineralele necesare pentru corpul uman, proteine, grăsimi, carbohidrați, substanțe bioactive.

Iată rețeta în sine, precum și modul de preparare, există doar 5 ingrediente principale:

Ingrediente

  • 1 kg miere
  • 15 lămâi
  • 400 gr grâu încolțit
  • 400 gr nuci
  • 12 capete de usturoi proaspăt

Mod de preparare

Pentru a pregăti această rețetă, începeți prin a germina grâul. Va fi nevoie de aproximativ 24 de ore pentru ca acesta să germineze. Asigurați-vă că respectați bunele practici de igienă atunci când preparați acest tip de germeni și alte tipuri de germeni. Apoi, asigurați-vă că toate ingredientele sunt curate și gata de amestecare. Va trebui să pisați usturoiul, nucile și germenii de grâu. Faceți același lucru cu 5 lămâi, inclusiv coaja. Apoi, folosiți doar sucul de la cele 10 lămâi rămase pentru a le adăuga la amestec. În cele din urmă, adăugați miere în amestec și păstrați-l la distanță în frigider timp de trei zile. După aceea, remediul va fi gata de utilizare.

Mod de utilizare

Luați 1 până la 2 linguri înainte de micul dejun, cină și înainte de culcare. De asemenea, este sigur să luați la fiecare câteva ore dacă cancerul dumneavoastră este deosebit de agresiv. Nu uitați să urmați măsurile de siguranță adecvate atunci când vine vorba de a determina când să aruncați porțiunile nefolosite din această formulă, deoarece conține usturoi crud.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: