Redactia.ro
Home » Sport » Fost fotbalist de la FC Botoșani a murit! Avea doar 38 de ani

Fost fotbalist de la FC Botoșani a murit! Avea doar 38 de ani

Florinel Ursu a murit, FC Botoșani

Florinel Ursu, fostul jucător al celor de la FC Botoșani, a murit la doar 38 de ani. Fusese infectat cu COVID-19, iar doctorii din Spania, acolo unde locuia, nu au putut să-l mai salveze.

Clubul din Moldova a anunțat trista veste. Fostul fotbalist nu a putut fi salvat după ce a fost infectat cu coronavirus. Florinel Ursu avea probleme la plămâni și a intrat în stop cardio respirator din cauza bolii.

„Fostul atacant al FC Botoșani, Florinel Ursu, în vârstă de 38 de ani a pierdut lupta cu viața! Infectat cu virusul COVID-19, Florinel a intrat în stop cardio – respirator și nu a mai putut fi salvat. Dumnezeu să îl ierte”, a fost mesajul postat de FC Botoșani pe Facebook.

Fostul mijlocași era stabilit în Spania de ceva vreme.

De ce a plecat Ursu de la FC Botoșani

În anul 2010, mijlocașul se despărțea de echipa din Moldova. A ieșit un adevărat scandal, după ce acesta a declarat în presă că tehnicianul care pregătea atunci echipa, Cristi Popovici nu i-a dat destule șanse să joace, fiind preferați alți fotbaliști. Ursu a mai declarat că nu își primea primele de joc, chiar dacă colegii săi încasau banii. Fotbalistul născut în Moldova Nouă a fost nevoit să se retragă la doar 28 de ani din sport din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. S-a accidentat, iar apoi aceasta a recidivat. Printre echipele la care a jucat s-au numărat Petrolul Moineşti sau Dunărea Galaţi.

„Eu mai aveam contract cu FC Botoşani până în vară, dar nu am mai fost ţinut la echipă. Aam încercat să vorbesc cu ei să îmi găsească altă echipă, au zis că nu au unde, iar la FC Botoşani, nu se mai poate, toate locurile sunt ocupate şi ca să vin eu să le plâng la poartă nu îmi stă în caracter, mai bine stau acasă cu copiii mei, cu băiatul şi cu fata, bine măcar că am alocaţie de la ei. Probabil că voi pleca la muncă în străinătate, este una dintre variante, aştept să treacă această perioadă care e grea pentru mine, dacă fotbal nu se mai poate, voi pleca, eu familia trebuie să mi-o întreţin”, declara în 2010, fotbalistul, pentru presa din Moldova.

După plecarea de la FC Botoșani a decis să se mute în Spania împreună cu familia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: