Redactia.ro
Home » Sport » S-a stins din viață un mare antrenor! Gică Hagi, în doliu!

S-a stins din viață un mare antrenor! Gică Hagi, în doliu!

Stere Dămășaru a murit, Gică Hagi,

Gică Hagi a primit o veste teribilă. Profesorul, Stere Dămășaru s-a stins din viață. Acesta coordona activitatea de învățământ a Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” și a clubului FC Viitorul Constanța.

Tristul anunț al dispariției profesorului Stere Dămășaru a fost făcut de clubul FC Viitorul. Fostul fotbalist și antrenor i-a fost alături lui Gheorghe Hagi și clubului chiar de la înființare și era responsabil cu activitatea de învățământ.

„Odihnește-te în pace, nea Stelică!
Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” și FC Viitorul Constanța deplâng trecerea în neființă a profesorului Stere Dămășaru, responsabilul cu activitatea de învățământ la cluburile noastre încă de la înființare.
Condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată în comunicatul clubului FC Viitorul.

Și cei de la FC Farul Constanța deplâng moartea cunoscutului profesor.

„Fotbalul constănțean este în doliu! Familia alb-albastră deplânge trecerea în neființă a fostului antrenor și profesor Stere Dămășaru! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris reprezentanții echipei.

O personalitate marcantă în Constanța

De-a lungul timpului, Stere Dămășaru a antrenat mai multe echipe din județul Constanța. Pentru o perioadă a fost și selecționer al echipei naționale de fotbal pe plajă și antrenor al echipei constănțene de fotbal în sală. De 11 ani, Dămășaru i-a fost apoi alături lui Gică Hagi coordonând activitatea de învâțământ. Viitorul a fost înființată în anul 2009 . Clubul a început activitatea competițională în anul înființării când a preluat locul cedat de CSO Ovidiu în Liga a III-a. A promovat în Liga a II-a unde a jucat două sezoane (2010-2011 și 2011-2012). În sezonul 2010-2011 de Liga a II-a Viitorul a terminat campionatul pe locul 9 iar la sfârșitul sezonului 2011-2012 a promovat în prima divizie. Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” este unul dintre cel mai grandioase proiecte din fotbalul românesc. Prin crearea Academiei, Gheorghe Hagi a vrut să ofere șansa copiilor de de a se pregăti la cel mai înalt nivel şi de a avea performanţe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: