Redactia.ro
Home » Sport » Fost star din NBA, om al străzii! Imagini incredibile

Fost star din NBA, om al străzii! Imagini incredibile

Fost star din NBA, om al străzii!

Un fost star din NBA a ajuns să trăiască pe străzi. Delonte West, fosta vedeta a celor de la Dallas Mavericks sau Boston Celtics a pierdut 16 milioane de dolari și trăiește pe stradă.

Pe rețelele de socializare a apărut un film în care fostul baschetbalist, Delonte West este de nerecunoscut. Acesta apare mai mult dezbrăcat, murdar și se vede clar că a fost implicat într-o bătaie.

”Tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și să sperăm că o să-și revină. Sunt de partea lui West și o să îl ajut cu tot ce pot. Am vorbit cu el în urmă cu câteva luni, încercând să fiu lângă el ca prieten”, a spus Jameer Nelson, fostul său coleg.

Delonte West a fost diagnosticat în 2008 cu tulburare bipolară. Din acel moment baschetbalistul a fost surprins de mai multe ori în situații teribile. În 2016, în Houston a fost surprins într-o fotografie cerșind pe stradă. După ce poza a părut în mediul online, West a spus că nu ar fi el.

Cine este Delonte West

Fostul baschetbalist a jucat 8 ani în NBA. A disputat 432 de meciuri și a avut o medie de 9.6 puncte și 3.6 assist-uri. A jucat la cele mai bune cluburi, precum Boston Celtics, Cleveland Cavaliers, Seattle SuperSonics sau Dallas Mavericks. Apoi s-a transferat în China.

Delonte West are tulburare bipolară

Tulburarea bipolară este o tulburare mentală care cauzează perioade de depresie și perioade de dispoziție anormal de crescută. Dispoziția crescută este considerabilă și este cunoscută ca manie, sau – dacă este mai puțin intensă și simptomele de psihoză sunt absente – hipomanie. În timpul maniei, individul se comportă sau se simte anormal de energetic, fericit sau iritabil. Indivizii adesea iau decizii fără a lua prea mult în seamă consecințele.

Citește și: Simona Halep s-a calificat în turul doi la Australian Open!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: