Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep s-a calificat în turul doi la Australian Open!

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Australian Open!

Simona Halep primul tur la Australian Open

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Australian Open! A trecut în două seturi 7-6, 6-1 de Jennifer Brady, numărul 49 WTA.

Simona a avut un început ezitant. Americanca a câștigat primul game al meciului, după ce a reușit un break la 15. Apoi și-a fructificat și serviciul. Româncă a încercat să revină, dar adversara s-a distanțat la 4-2. Simona Halep a revenit în joc a egalat la 4, apoi a preluat conducerea, 5-4. Până la final s-a impus 7-6, în primul set. În actul secund, constănțeanca a făcut imediat un break, apoi și-a dublat avantajul. Brady a reușit să câștige doar un game în setul secund, iar Simona Halep s-a calificat în turul doi la Australian Open, după ce a câștigat 7-6, 6-1.

Sorana Cîrstea, în turul doi

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 al probei de simplu. A învins-o în manşa inaugurală pe cehoaica Barbora Strycova, 6-2, 7-6, după o oră și 44 de minute. Victoria româncei a fost considerată o surpriză, după ce a eliminat-o pe favorita numărul 32. Sorana Cîrstea o va întâlni în turul secund pe Coco Gauff, cea care a câştigat duelul cu Venus Williams, 7-6, 6-3. Meciul va avea loc miercuri.

Halep a jucat finala la Australian Open

Constănţeanca a fost eliminată anul trecut în optimile de finală. Atunci a pierdut în fața americancei Serena Williams. În 2018, folstul lider mondial a jucat marea finală. A fost învinsă în trei seturi 6-7, 6-3, 4-6, de Caroline Wozniacki, din Danemarca. Simona Halep mai are două calificări în sferturile de finală de la Australian Open, în 2014 şi 2015. După ce anul trecut a câștigat turneul de la Wimbledon, constănțeanca a declarat că vrea cu orice preț să obțină și un titlu în Australia.

Halep a fost eliminată la Adelaide

Simona Halep nu a început anul 2020 foarte bine. A pierdut în sferturi, 6-4, 6-2 la Adelaide în fața jucătoarei din Belarus, Aryna Sabalenka.
„Sabalenka o șochează pe Halep și produce surpriza! A fost un meci aproape perfect pentru fosta ocupantă a locului 9 WTA care a reușit 30 de lovituri câștigatoare și doar 10 erori neforțate”, a scris site-ul oficial al WTA.

Aceasta a fost prima înfrângere suferită de româncă în întâlnirile cu Aryna Sabalenka.

Citește și: Gaziantep îl apără pe Şumudică! Antrenorul s-a certat cu un jurnalist

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: