Redactia.ro
Home » Știri » Fostă concurentă de la Vocea României, acuzații grave după ce i s-a spus că va ajunge în finală 5 ani la rând: „Totul este regizat” VIDEO

Fostă concurentă de la Vocea României, acuzații grave după ce i s-a spus că va ajunge în finală 5 ani la rând: „Totul este regizat” VIDEO

Culisele din spatele emisiunii „Vocea României”, dezvăluite de Xenia. Tânăra a fost implorată de producție să participe 5 ani la rând. Fosta concurentă de la Vocea României face acuzații grave după ce i s-a spus că va ajunge în finală. Iată detaliile!

Culisele din spatele emisiunii „Vocea României”, dezvăluite de o fostă participantă

Vocea României, emisiunea de talente care a fascinat publicul din România timp de ani buni, este subiectul unui scandal de proporții, după ce Xenia Costinar, o fostă participantă, a dezvăluit culisele concursului și a ridicat semne de întrebare serioase asupra integrității și transparenței acestuia. Tânăra, care predă cursuri de canto și a fost contactată de producătorii emisiunii timp de cinci ani, a decis să iasă public și să spună tot adevărul.

Fostă concurentă de la Vocea României, acuzații grave după ce i s-a spus că va ajunge în finală 5 ani la rând

Xenia a mărturisit că a fost contactată de producția Vocea României acum cinci ani, dar a refuzat inițial invitația, considerând că nu avea timp sau că emisiunea nu i se potrivește. Cu toate acestea, insistența producătorilor a făcut-o să accepte în cele din urmă. Promisiunile de succes i-au stârnit curiozitatea, dar ceea ce a urmat a fost departe de ceea ce se aștepta.

„Absolut totul este regizat. Totul începe acum 5 ani de zile când primesc un telefon de la Vocea României și ar vrea foarte, foarte mult să particip la concurs. Iar eu i-am refuzat frumos, spunându-le că nu am timp. Eu la rândul meu antrenez, predau canto și nu am timp să vin la concurs, plus că nu mi se pare că mi se potrivește. Și eu mi-au spus: <<Nu-i nicio problemă, trimiteți-ne studenții dumneavoastră să vină la Vocea României. Eu le-am spus studenților mei, nu au fost prea interesați. În fine…

Au continuat să mă sune în fiecare an, timp de 5, ani să vin să particip la Vocea României, că ei mă văd super departe, că am șansa să câștig acest concurs. Și i-am refuzat, până anul acesta. Îmi spun că producătorii chiar mă vor, eu o să ajung până în finală, totul este pregătit, că mă duc direct în etapa de dinainte de audițiile pe nevăzute (…).

În mod normal nu aș fi acceptat, dar am zis ok, dacă tot insistă de 5 ani de zile, hai să încerc să mă duc să văd cum e, nu am nimic de pierdut. Însă, stați să vedeți ce urmează!”, și-a început tânăra povestirea pe contul ei de TikTok. 

Xenia: „Au văzut piesa de operă în repertoriu și au zis să o cânt pe aceea”

Conform dezvăluirilor Xeniei, totul în Vocea României este regizat, de la alegerea pieselor până la deciziile juraților. Xenia a fost surprinsă de modul în care producția i-a impus alegerea a cinci piese pentru auditii, apoi a fost îndemnată să cânte o piesă de muzică clasică, deși nu se preta deloc concursului. Această alegere a fost regizată și impusă, iar Xenia a fost dezamăgită de faptul că decizia nu i-a aparținut.

„Bun, am acceptat, mă duc la București și mi-au spus să pregătesc cinci piese. Le-am spus: nu aș vrea cinci piese, dacă tot m-ați chemat aș vrea să vin cu o singură piesă pe care mi-am pregătit-o (…). 

Și mi-au spus: <<OK, dar mai pune câteva piese așa, să fie cinci>>. Am ales cinci piese de factură diferită: muzică ușoară, tot, și am mai pus o piesă de muzică clasică. Eu am terminat canto clasic, și am zis să pun și o piesă de muzică clasică, sigur nu o să o aleagă, dar am pus-o așa, să fie la umplutură. 

Vin și cânt, încep cu piesa pe care voiam eu să o cânt. Nici măcar nu m-au ascultat, erau plictisiți, mi-au zis: <<Hai să cânți altceva>>, oricum nu m-au prea băgat în seamă, iar apoi au văzut piesa de operă în repertoriu și au zis să o cânt pe aceea. Am început să cânt și au zis: <<Da, asta rămâne, asta o să cânți tu, muzică clasică pentru că ești mai specială. Vei întoarce câteva scaune și vei trece în etapa următoare (…)>>”, mărturisește Xenia Costinar.

Xenia: „Nu s-a dat la televizor să se facă de ras marea Irina Rimes”

În momentul în care a ajuns pe scenă, a avut parte de o adevărată surpriză. Niciun scaun nu s-a întors în timpul auditiei sale, iar dezamăgirea a fost resimțită cu atât mai puternic deoarece producția îi spusese că va „întoarce câteva scaune.” Cu toate că Xenia a subliniat că nu dorește să înjosască pe nimeni, tânăra a făcut și o dezvăluire tulburătoare despre Irina Rimes. Aceasta din urmă a corectat-o, dar momentul a fost tăiat la montaj. Xenia a mărturisit că i-a corectat termenii muzicali  folosiți „tremolo” și „vibrato,” iar momentul jenant nu a fost făcut public.

Mărturisirile Xeniei au ridicat întrebări serioase cu privire la modul în care emisiunea este regizată și la transparența procesului de selecție. Ea s-a întrebat de ce producătorii au insistat timp de cinci ani ca ea să participe, pentru ca apoi să-i impună o piesă care nu se preta concursului și să o lase să plece pentru această alegere.

„Într-un final vine și rândul meu. Urc pe scenă, încep și cânt piesa, nimeni – nimic. La sfârșit se întorc toți jurații. Smiley spune în felul următor: <<Este peste priceperea mea genul acesta de muzică. Nu am studiile necesare și nu știu să antrenez astfel de voci>>.

Chirilă mi-a spus: <<Astfel de muzică nu trece mai departe și nu se pretează pentru un astfel de concurs>>.

Și să vedeți ce spune Irina Rimes: << Se vede ca ai avut emoții, nu ți-a ieșit acel tremolo în voce>>. La care eu am rămas șocată și am zis: vibrato! Adică, am corectat-o. Toată lumea a început să râdă de ea, era șocată. Gândiți-vă că această parte s-a tăiat, nu s-a dat la televizor să se facă de ras marea Irina Rimes. Ca să vă gândiți la ce nivel este juriul și cine îmi dă mie indicații. Băieții au tăiat absolut tot, astfel încât lumea să nu înțeleagă contextele și ce se întâmplă acolo.

Bun, și acum întrebarea e în felul următor: de ce ai insista la cineva 5 ani de zile să-ți vină la concurs, tu să-i alegi o piesă care știi că nu merge mai departe, nu se pretează pentru concursul ăsta, că apoi să-i spui că nu merge mai departe din cauza piesei? Ce logică are? Asta a fost experiența mea și am vrut să o împărtășesc cu voi. Ma gândeam că vă ajută în cazul în care vreți să mergeți la acest concurs, sau dacă stați și urmăriți acest concurs de acasă. Nu am vrut să înjosesc pe nimeni, dar am vrut să se știe adevărul. Și așa, ca și concluzie.”, a încheiat tânăra.

@xeniacostinarofficial Ramaneti la final sa vedeti ce prostie scoate pe gura Irina Rimes … #fyp ♬ original sound – Xenia Costinar

@xeniacostinarofficial Replying to @ButA Alin Asta sunt eu. #fyp #xeniacostinar ♬ original sound – Xenia Costinar

Sursa foto: Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: