Redactia.ro
Home » Știri » Fosta învățătoare de 82 de ani, dată dispărută, a fost găsită moartă. Ce s-a descoperit pe corpul ei

Fosta învățătoare de 82 de ani, dată dispărută, a fost găsită moartă. Ce s-a descoperit pe corpul ei

Fosta învățătoare de 82 de ani, dată dispărută în urmă cu mai bine de o săptămână, a fost găsită moartă. Femeia, fost cadru didactic în localitatea Zărnești, avea mușcături de animale pe tot corpul.

Fosta învățătoare de 82 de ani a fost găsită moartă

Aurica Popescu, fosta învățătoare din localitatea Zărnești, dispărută de nouă zile, a fost găsită moartă. Femeia de 82 de ani a fost dată dispărută în urmă cu nouă zile. Ea a fost căutată cu elicoptere și drone, dar autoritățile nu au făcut procedurile pentru localizarea telefonului, conform antena3.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a informat că au fost descoperite rămășițele unei femei din Zărneşti, dată dispărută acum o săptămână. Camerele de supraveghere din localitate au surprins-o pe aceasta chiar în ziua în care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Avea mai multe mușcături de animale pe corp

„În această dimineaţă, în timpul activităţilor din zona de căutare pentru depistarea persoanei dispărute, desfăşurate sub coordonarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, au fost descoperite elemente de cadavru.

Sunt indicii ca acestea să aparţină persoanei căutate, având în vedere elementele de vestimentaţie şi semnalmentele. În cauză s-a întocmit dosar penal şi urmează a se efectua inclusiv necropsia, pentru a clarifica împrejurările în care a survenit decesul persoanei”, a precizat IPJ Buzău.

Nepoata ei a alertat autoritățile

Din păcate, în dimineața zilei de sâmbătă, ea a fost găsită decedată, cu ajutorul unui câine de urmă. Datele polițiștilor au arătat că avea pe corp mai multe urme mușcături de animale. Medicii vor face autopsia pentru a se stabili cauza morții.

Aurica Popescu, fosta învățătoare în localitatea Zărnești, era de negăsit din data de 27 iunie. Cea care a alertat autoritățile din România a fost nepoata femeii, stabilită de ceva timp în Italia, și care nu a mai reușit să ia legătura deloc cu bunica ei la telefon.

Foto: Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: