Redactia.ro
Home » Monden » Fosta ispită Bianca Pop este însărcinată. Cine este tatăl bebelușului: „Toți fanii mei sunteți invitați și vă aștept!”

Fosta ispită Bianca Pop este însărcinată. Cine este tatăl bebelușului: „Toți fanii mei sunteți invitați și vă aștept!”

GALERIE FOTO (5) Fosta ispită Bianca Pop este însărcinată.

Fosta ispită Bianca Pop este însărcinată. Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta a făcut mai multe declarații surprinzătoare. Vedeta le-a spus fanilor din mediul online că este însărcinată.

Fosta ispită Bianca Pop este însărcinată. Cine este tatăl bebelușului

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, a revenit în centrul atenției. Vedeta a ajuns de urgență la spital, iar cei care o urmăresc au avut parte de o surpriză din partea ei. După o perioadă când a lipsit din mediul online, Bianca Pop a revenit, iar imaginea ei este extrem de schimbată. Bruneta este extrem de slabă, de la 56 de kilograme a ajuns la 39 de kilograme. Bianca declara în urmă cu putin timp că formează un cuplu cu Florin Rusu, cel care i-a fost alături de în ultima vreme. Din spusele acestuia, Bianca a continuat că vorbească cu foștii ei iubiți, ceea ce l-a deranjat. Astfel, cei doi s-au despărțit. Recent, Bianca Pop a ajuns din nou pe mâna medicilor. După ce a plecat acasă, vedeta le-a spus fanilor că este însărcinată. Conform acesteia, ar fi însărcinată cu patronul unui restaurant.

”Începând din acest moment, toți banii mei, toți prietenii mei, toți interlopii mei i-au spus la Rusu că nu va mai cânta niciunde, nici el, nici Prințesa Ardealului, pentru tot ce mi-a făcut. Abia acum am ieșit de la Spitalul 6, am fost legată în cămașă de forță. Și, pe lângă asta, sunt însărcinată cu patronul restaurantului, (n.r. arată cu mâna către sigla rerstaurantului Carnes a la Brasa) mai târziu facem party aici, aici ne găsiți mai târziu. Toți fanii mei sunteți invitați și vă aștept!”, a spus Bianca Pop.

Bianca Pop, internată într-un spital din Spania

Pe contul de socializare al Biancăi Pop a apărut un clip video care i-a șocat pe fanii brunetei. Fosta ispită apare pe un pat de spital, imobilizată și sedată, după ce a făcut o nouă criză. Se poate vedea cum Bianca este complet dezorientată, cel mai probabil fiind sedată.

Alături de ea este Florin Rusu, el fiind cel care o filmează în timp ce se află pe patul de spital, ușor sedată. Pe fundal se aude cum Florin o întreabă pe Bianca dacă se simte bine, în timp ce ea confirmă dând din cap. Momentan, nu se știe exact motivul pentru care fosta ispită a ajuns din nou în mâinile medicilor.

De ce s-a retras Bianca Pop de pe micile ecrane

Bruneta a devenit cunoscută după ce a participat la Insula iubirii, fiind una dintre cele mai dorite ispite feminine. Succesul a venit la scurt timp, dar expunerea publică nu i-au adus întotdeauna lucruri tocmai frumoase. Bianca Pop a declarat motivul pentru care s-a retras de pe micile ecrane, dar și regretele cu care s-a pricopsit de-a lungul timpului.

Nu am mai apărut la TV pentru că nu am simțit să apar, pentru că nu mi-am dorit să apar, sinceră să fiu, deși am fost căutată des! Și am refuzat elegant. Am fost toată vara plecată prin vacanțe. Nu am postat pentru că, la fel, nu am simțit să mă mai expun. Am realizat unde am greșit și cât am greșit cu expunerea mea.

De Insula Iubirii îmi este dor, a fost o experiență tare frumoasă în viața mea. Datorită lor am ajuns cunoscută. Zona de media îți face bine, dar și rău în același timp și trebuie să știi să gestionezi treaba. Eu, la un moment dat, m-am pierdut”, a spus Bianca Pop pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: