Redactia.ro
Home » Monden » Fosta iubită a lui Costin Mărculescu nu a fost chemată la parastasul actorului. „Familia lui nu m-a plăcut niciodată!”

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu nu a fost chemată la parastasul actorului. „Familia lui nu m-a plăcut niciodată!”

GALERIE FOTO (3) Fosta iubită a lui Costin Mărculescu nu a fost chemată la parastasul actorului

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu nu a fost chemată la parastasul actorului. Pe 8 iunie se împlinește un an de la moartea actorului Costin Mărculescu. În urmă cu câteva zile, familia acestuia a organizat parastasul de un an, dar ce s-a întâmplat acolo a întristat pe toată lumea. De asemenea, fosta iubită a lui Costin Mărculescu nu a fost chemată la eveniment, aceasta declarând că familia actorului a fost împotriva relației celor doi.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu nu a fost chemată la parastasul actorului. „Familia lui nu m-a plăcut niciodată!”

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu nu a fost chemată la parastasul actorului. Costin Mărculescu s-a stins din viață pe data de 8 iunie 2019, în urma unui infarct în propria casă. Timpul a trecut repede, iar familia a organiza parastasul de un an, în cadrul căruia nu s-au prezentat multe persoane. Se pare că prietenii au uitat de actor.

Cu toate astea, fosta iubită a acestuia, Cristina Canela, este supărată pentru că familia actorului nu au chemat-o la parastas. Tânăra a fost singura dintre toate iubitele acestuia care a participat la înmormântarea lui Costin Mărculescu, dar se pare că la parastasul care a avut loc vineri, 4 mai, nu a fost chemată. Supărată pentru că a fost sărită de pe lista de invitați, Cristina a făcut acuzații grave. Într-un interviu pentru Click.ro, tânăra a declarat că familia actorului nu a plăcut-o niciodată. „Pe mine nu m-a invitat nimeni! Famila lui Costin nu m-a plăcut de la început. Mereu s-au băgat în relația noastră. Oricum, mie îmi face rău să mă duc la el la momânt, fac atacuri de panică”,, a declarat Cristina Canela.

Cristina si Costin Marculescu

Cristina și Costin s-au iubit în perioada 2017-2018, dar actorul nu a reușit nici cu ea să-și formeze o familie. Deși s-au despărțit, Costin Mărculescu și Cristina au rămas prieteni, dar în perioada de pandemie, tânăra chiar l-a ajutat cu bani pe acesta, pentru că actorul nu mai avea nicio sursă de venit și locuia într-o garsonieră cu chirie.

Mărculescu, găsit mort în baie

Pe 8 iunie 2020, toată lumea care l-a cunoscut pe Costin Mărculescu rămâneau înmărmuriți de vestea că actorul a murit. Celebrul actor din „Liceenii” a fost găsit mort în baie, în apartamentul în care locuia cu chirie. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile pentru că actorul nu mai fusese văzut de câteva zile. Rezultatul autopsiei a arătat că Mărculescu a murit în urma unui infarct, iar în certificatul său de deces au fost menționate drept cauze și insuficiență cardio-respiratoriu acută.

Costin Mărculescu s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, dar niciodată nu s-a îngrijit cum se cuvine. Avea dureri mari la mâna stângă, din cauza problemelor pe care le avea la inimă. “Eu cred că el era conștient de problemele lui de sănătate, dar din cauza faptului că îi era frică de medici, el nu a vrut să se trateze și a mers așa, fie ce o fi! Îmi pare rău de el, dar eu consider că oamenii după ce mor ne vizitează. Doar trupul moare, sufletul rămâne nemuritor și pe cei morți îi vom revedea. Eu mă uit la documentare despre viața de după moarte și ce se întâmplă cu sufletul omului după ce moare. Sunt conștientă că sufletul nu se pierde, ci continuă dincolo de moarte. Totul ține de destin, câte zilele avem, atât trăim. Din păcate, nu putem da nici timpul înapoi. Ce contează e să ne bucurăm de prezent, de fiecare clipă, în fiecare moment să-i facem pe ceilalți fericiți și să ne concentram mai mult pe noi înșine!”, a mai spus fosta sa iubită, Cristina.

Costin Marculescu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: