Redactia.ro
Home » Monden » Costin Mărculescu, uitat de toată lumea. La parastasul actorului au fost prezente doar o mână de persoane

Costin Mărculescu, uitat de toată lumea. La parastasul actorului au fost prezente doar o mână de persoane

GALERIE FOTO (5) Costin Mărculescu, uitat de toată lumea.

Costin Mărculescu, uitat de toată lumea. A trecut un an de la moartea actorului, iar familia i-a organizat parastasul pe 4 iunie, dar imaginea de la cimitir a fost una tristă. Costin Mărculescu a fost uitat de toți apropiații cu care obișnuia să petreacă.

Costin Mărculescu, uitat de toată lumea. La parastasul actorului au fost prezente doar o mână de persoane

Costin Mărculescu, uitat de toată lumea. Actorul din Liceeni s-a stins din viață pe 8 iunie 2020, iar în urmă cu o zi, familia i-a organizat parastarul la Biserică. Deși avea mulți prieteni, imaginea de la cimitirul Reînvierea a fost una tristă. Mărculescu a fost uitat de prietenii cu care se distra când trăia. Actorul s-a stins din viață singur, la vârsta de 50 de ani, deși toată viața lui a fost prezent la toate petrecerile din showbiz-ul românesc. Doar zece persoane au participat la parastasul actorului. Sora acestuia, Minerva, a fost cea care a organizat parastasul de un an, iar un preot a oficiat slujba la biserică, după care invitații au mers la restaurant, unde a avut loc pomana.

Mara Bănică, prietena apropiată de Costin Mărculescu le-a trimis mesaje celor care îl cunoșteau pe regretatul actor, pentru a veni la parastas, dar mulți dintre aceștia nici nu s-au deranjat să răspundă la telefon. Potrivit jurnalistei, tatăl actorului este dărămat de durere. „A fost numai familia, 10-12 persoane. M-a rugat sora lui să anunț niște persooane publice să vină, dar nu au venit. Unii nu au răspuns nici la telefon. Unii chiar nu au putut să vină. Mitoșeru era la eveniment în afara Bucureștiului. Serghei Mizil era în Grecia. L-am anunțat și pe Pepe, care m-a întrebat dacă avem nevoie de ceva să-i spunem. Acum nu l-am văzut la biserică, dar Pepe se duce des la mormânt, la Costin, pentru că nepotul lui, Franco, este înmormântat în același cimitir. Înmormântarea, practic, eu și cu Pepe i-am făcut-o lui Costin. Acum, la parastas, l-am îmbrăcat pe Larry Freddy (n.r. actorul Răzvan Ghiță), i-am luat costum, apoi am mers la un restaurant. La înmormântare nu s-a făcut pomană la restaurant că era pandemie, dar am dat 125 de pachete. I-am scos și un album lui Mărculescu despre cariera lui, la 40 de zile. Taică-su era terminat săracul, la parastas, are 80 de ani. A fost trist!”, a declarat Mara Bănică.

Costin Mărculescu a murit singur

Pe 8 iunie, vestea morții lui Costin Mărculescu îi șoca pe cei apropiați actorului. Acesta ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie 2020. Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în casă, într-o stare avansată de putrefacție.

Actorul a fost găsit mort în cadă, după ce vecinii au dat alarma și au spus că acesta nu mai fusese văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspuns la ușă. După ce a petrecut atâția ani alături de prieteni, Costin Mărculescu a murit singur. În ultima perioadă, înainte de a murit, artistul a avut probleme de sănătate, dar și financiare. Acesta a apelat de mai multe ori la ambulanță pentru tratament, iar în certificatul de deces al lui Costin Mărculescu au fost menționate drept cauze ale morții „insuficiență cardio-respiratoriu acută”. Actorul din Liceeni nu mai avea nicio sursă de venit și locuia cu chirie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: