Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere a avut Costin Mărculescu și cum a rămas fără niciun ban. Femeia care l-a ruinat. Nu este fosta soție

Ce avere a avut Costin Mărculescu și cum a rămas fără niciun ban. Femeia care l-a ruinat. Nu este fosta soție

Costin Marculescu a murit

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa din București. Pompierii și polițiștii l-au gsit fără suflare în cadă, trupul lui aflându-se în stare de putrefacție. Apropiații actorului susțin că acesta avea probleme mari cu banii, iar el era distrus.

Costin Mărculescu, probleme grave cu banii. Actorul a condus o agenție de fotomodele

Costin Mărculescu a deținut o agenție de fotomodele încă din 1999. În 2005, actorul a fost nevoit să închidă agenția din cauza problemelor cu banii, iar de atunci acesta nu reușit să-și revină.

La vremea respectivă, Mărculescu și0a pierdut vila din Pipera, mașinile, bijuteriile, și a reușit să mai rămână doar cu datorii. Această situație l-a demoralizat complet pe actori, și niciodată nu a mai reușit să-și mai revină.

Mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas cu vreo sută de mii de euro, datorii. De 8 ani de zile, deși am apărut în peste 2500 de emisiuni, la toate televiziunile, mi-am dat seama că toată lumea s-a folosit de mine. ”, spunea Mărculescu.

Ce avere avea actorul Costin Mărculescu. Le cerea bani prietenilor

Potrivit apropiaților, actorul ajunsese în ultima perioadă să se împrumute de la prieteni.
Noi simțeam că el este depresiv. Visa doar să revină în centrul atenției. Suferea și de singurătate, spunea că tânjește să aibă și el o familie. Vorbea mereu despre vremea în care avea bani și locuia într-o vilă, când avea mașini luxoase și era iubit de public. Trăia în trecut, nu mai accepta prezentul. Avea probleme cu inima, dar nu voia să meargă la medic și nici să aib grijă de el. Nu lua medicamente, nu ținea dietă”, au dezvăluit surse pentru Impact.ro.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa

Costin Mărculescu a fost găsit mort în noaptea de miercuri spre joi în locuința sa din Capitală. Actorul a fost găsit în cadă, în stare de putrefacție, după ce autoritățile au spart ușa.

Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile după ce nu mai fusese văzut de mai multe zile. Mărculescu avea să împlinească la sfârșitul lunii acesteia vârsta de 51 de ani, iar cu această ocazie vedeta se pregătea să lanseze o carte și spera să-și revină.

Conștient fiind de problemele sale de sănătate, actorul și-a rugat prietenii, în cazul unei tragedii să se ocupe ei de cele cuvenite.

Mara Bănică și Pepe se vor ocupa de înmormântarea regretatului actor. Cei care vor să-și ia adio de la Costin Mărculescu o pot face sâmbătă la cimitirul „Sfântul Gheorghe Nou”, unde va fi înmormântat.

Sora actorului se află în stare de șoc, cei doi fiind foarte apropiați. Aceasta nu a putut merge la INML pentru a-i ridica trupul neînsuflețit, iar în locul ei a mers soțul acesteia.

Ăsta este regretul meu, că nu am avut şi nu am copii care să fie acum mari, să se bucure de mine, să se mândrească cu mine şi cu realizările mele şi să fie prietenii mei”, a povestit în urmă cu ceva timp Costin Mărculescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: