Redactia.ro
Home » Monden » Fosta iubită a lui Irinel Columbeanu a rupt tăcerea și a făcut declarații șocante. „Era băut”

Fosta iubită a lui Irinel Columbeanu a rupt tăcerea și a făcut declarații șocante. „Era băut”

La ce obiceiuri nu a renunțat Irinel Columbeanu?!

Irinel Columbeanu, cunoscut odinioară ca un milionar extravagant, locuiește acum într-un centru pentru vârstnici. Deși nu mai are nicio prezență feminină în viața sa, fostul afacerist a avut, în urmă cu câțiva ani, relații cu numeroase domnișoare pe care le trata regește. Una dintre acestea, Daiana Duțu, a făcut recent dezvăluiri șocante despre un episod petrecut înainte ca Irinel să ajungă la azil.

Un episod dramatic înainte de azil

Daiana Duțu, considerată ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, a relatat un incident grav care a avut loc în viața fostului milionar. După ce și-au spus „adio”, Columbeanu ar fi contactat-o pentru a se reîntâlni, dar întâlnirea nu a mai avut loc. Ulterior, Irinel a apelat la ajutorul ei într-o situație critică.

M-a căutat într-o seară, era cu un prieten, dorea să ne întâlnim, să mai chem niște prietene, dar nu ne-am sincronizat. Apoi m-a sunat într-o seară și mi-a spus să îi acord primul ajutor. Știe că am amici medici și m-a chemat la el, deoarece era foarte grav rănit la cap și sângera.

A fost cu o noapte dinainte la un bar, a băut până a căzut, iar cei din bar, în loc să cheme salvarea, l-au luat și l-au adus în apartament și l-au lăsat acolo așa și a dormit până seara”, a povestit Daiana în cadrul unei emisiuni televizate.

Dezvăluiri controversate despre vrăji și relații

Dezvăluirile recente ale Daianei Duțu nu sunt singurele pe care le-a făcut despre Irinel Columbeanu. În urmă cu doi ani, bruneta a susținut că fostul milionar i-ar fi cerut ajutorul pentru a învăța să facă vrăji, cu scopul de a o aduce înapoi în viața sa pe Oana, una dintre fostele sale iubite.

Reacția lui Irinel Columbeanu la aceste afirmații a fost una tranșantă. El a comentat critic la adresa Daianei, sugerând că scopul dezvăluirilor ar fi fost acela de a atrage atenția și de a câștiga existența într-un mod dubios.

Nu știu la ce se poate cineva aștepta de la dezvăluiri făcute de o asemenea persoană, care știm cu toții cu ce se ocupă. Din acest punct de vedere, eu am comentat la vremea respectivă și nu vreau să mă repet. Să fie sănătoasă. Cred că e modul ei de a-și câștiga existența, pe lângă altă activitate.

Nu vreau să comentez dacă este adevărat sau nu ce povestește, doar că sursa acestei informații mi se pare dubioasă. Chiar nu înțeleg de ce orașul acesta este poluat de asemenea fete, care văd că fac aceste dezvăluiri, inclusiv a ocupației lor, fără să aibă nicio repercusiune”, a spus Irinel Columbeanu pentru WOWbiz.ro.

Viața la azil și lipsa prezențelor feminine

În prezent, Irinel Columbeanu locuiește într-un centru pentru vârstnici, departe de viața extravagantă și tumultuoasă pe care o trăia înainte. Fostul milionar, care cândva era înconjurat de domnișoare atrase de luxul și generozitatea sa, se confruntă acum cu o realitate complet diferită.

Povestea lui Irinel Columbeanu este una complexă, marcată de schimbări dramatice și episoade controversate. De la viața de lux și relațiile cu femei tinere și frumoase, la singurătatea și liniștea unui azil, parcursul fostului milionar este un exemplu de cum viața poate lua turnuri neașteptate și uneori tragice.

În concluzie, dezvăluirile Daianei Duțu despre viața lui Irinel Columbeanu înainte de a ajunge la azil adaugă noi capitole la povestea deja tumultuoasă a fostului milionar. Incidentul grav în care Irinel a fost rănit și abandonat în apartament subliniază vulnerabilitatea și dificultățile cu care s-a confruntat. Reacțiile și comentariile sale la adresa fostelor iubite arată că, în ciuda provocărilor și schimbărilor drastice, Columbeanu rămâne un personaj complex și controversat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: